Άνιστον: κάνει σφραγίσματα μετά μουσικής

28.06.2011
Η 42χρονη Τζεν που υποδύεται μια κακότροπη οδοντίατρο, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Daily Show" με τον Τζον Στιούρτ όπου μίλησε για τη δική της σχέση με τον οδοντίατρό της.

Το προμόσιον για τη νέα της ταινία με τίτλο "Horrible Bosses" ξεκίνησε η προσφάτως ερωτευμένη Τζένιφερ Άνιστον.
Η 42χρονη Τζεν που υποδύεται μια κακότροπη οδοντίατρο, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Daily Show" με τον Τζον Στιούρτ (Jon Stewart) όπου μίλησε για τη δική της σχέση με τον οδοντίατρό της.
Όπως τόνισε το πρώην Φιλαράκι, ο οδοντίατρος της φροντίζει να την ψυχαγωγεί κάθε φορά επισκέπτεται το ιατρείο του, παίζοντας μουσικά κομμάτια με την κιθάρα του, όσο η Τζεν κάθεται στην καρέκλα του πόνου:

"Κάθε φορά που επισκέπτομαι τον οδοντίατρο και είμαι μπουκωμένη με τον νάρθηκα, εκείνος παίζει κιθάρα και δεν μπορώ να τον σταματήσω ουσιαστικά. Είναι δύσκολο αλλά είναι η πραγματικότητα".

Ο παρουσιαστής φυσικά αναρωτήθηκε πώς και γιατί στην ευχή η δημοφιλής ηθοποιός επιτρέπει κάτι τέτοιο, όμως η Άνιστον τόνισε πως εκτιμά την ιδιαιτερότητα αυτή του γιατρού της και την θεωρεί μια ακόμα τρέλα σε ένα τυπικό ιατρείο του Λος Άντζελες.

Εντωμεταξύ, η Τζένιφερ εμφανίστηκε και στο πρωινό σόου "Good Morning America", όπου μπορεί να μην ανέφερε το όνομα του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αλλά εξέφρασε σαφώς το πώς νιώθει για τη σχέση τους:

"Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Εξαιρετικά τυχερή και εξαιρετικά χαρούμενη"! Και ο νοών νοείτο...

Κατερίνα Π.