Το ατύχημα της Φαίης!

23.06.2011
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σταύρου Μαρκίδη, «Λάρισα εμπιστευτικό» και η Φαίη Σκορδά που έχει έναν γκεστ – έκπληξη ρόλο, βρέθηκε κανονικά στη θέση της. Σύμφωνα με το σενάριο, η Φαίη υποδύεται

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σταύρου Μαρκίδη, «Λάρισα εμπιστευτικό» και η Φαίη Σκορδά που έχει έναν γκεστ – έκπληξη ρόλο, βρέθηκε κανονικά στη θέση της. Σύμφωνα με το σενάριο, η Φαίη υποδύεται τον εαυτό της, δηλαδή μία διάσημη παρουσιάστρια, η οποία πηγαίνει στη Λάρισα για την κηδεία ενός υπουργού.

Στη Λάρισα πηγαίνουν και άλλοι διάσημοι της showbiz, μεταξύ αυτών και ο Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος μετά το Dancing with the stars γνωρίζει τρελό σουξέ. Με τα γυρίσματα της ταινίας ασχολήθηκαν στο «Πρωινό mou» με τον Λιάγκα να ρωτάει τη σύζυγο ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της. «Δεν έχω διαβάσει το σενάριο. Εγώ κάνω τον εαυτό μου»

Κι αν νομίζεις ότι τα γυρίσματα είναι εύκολη υπόθεση, γελιέσαι... Λίγο έλειψε και οι παραγωγοί της ταινίας θα πλέρωναν την Φαίη για... εργατικό ατύχημα! Όπως το ακούς... Όπως αποκάλυψε η ίδια, έπεσε την ώρα που η σκηνή επέβαλε... περπάτημα! «Δύο φορές πήγαμε το πλάνο. Ένα περπάτημα είχα να κάνω κι έπεσα».