Μηλιαρέση: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας της!

23.06.2011
Για την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Super Star. Η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον θυρεοειδή της αδένα, αλλά ευτυχώς τώρα το έχει ξεπεράσει και είναι καλά.

Για την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Super Star. Η γνωστή παρουσιάστρια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον θυρεοειδή της αδένα, αλλά ευτυχώς τώρα το έχει ξεπεράσει και είναι καλά. Και μπορεί ο θυρεοειδής να είναι μία ασθένεια που την αντιμετωπίζει πολύς κόσμος, όμως η περίπτωση της Μηλιαρέση, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν ιδιαίτερη και επικίνδυνη ακόμη και για τη ζωή της.

«Ανακάλυψα πως έχω όζους στον θυρεοειδή. Κάποια στιγμή άρχισαν να μου λένε οι γιατροί πως πρέπει να τους κοιτάξω, να κάνω εξετάσεις, παρακεντήσεις και να το παρακολουθώ. Είμαι πολύ φοβητσιάρα με τους γιατρούς, αλλά μια μέρα που είδα ότι με ενοχλούσε, αποφάσισα να πάω να το βγάλω. Ο Θεός με φώτισε και πήγα και το έβγαλα. Μετά από την ιστολογική εξέταση ανακαλύψαμε ότι υπήρχε κακοήθεια. Αυτό σημαίνει πως αν δεν το είχα βγάλει και το άφηνα για 5-6 μήνες ακόμα, μπορεί να είχα και πρόβλημα».

Η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, αλλά εκείνη προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της. «Το κακό είναι πως όταν πάρεις αυτό το φάρμακο πρέπει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες να είσαι μόνος σου, να μη μιλάς και να μη βλέπεις άνθρωπο, λόγω της ραδιενέργειάς του. Αυτό ήταν το σκληρό». Όπως εξομολογήθηκε, η περιπέτεια αυτή την έκανε να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί της φίλοι...