Τίτλοι τέλους για Κλούνεϊ και Κανάλις

23.06.2011
Και πάνω που λέγαμε ότι δεν αποκλείεται να φάμε και... κουφέτα, το διάσημο ζευγάρι την έριξε τη βόμβα: Χωρισμός και μάλιστα οριστικός και επιβεβαιωμένος για τον 50χρονο ορκισμένο εργένη και την 32χρονη ιταλίδα αγαπημένη του.


Και πάνω που λέγαμε ότι δεν αποκλείεται να φάμε και... κουφέτα, το διάσημο ζευγάρι την έριξε τη βόμβα: Χωρισμός και μάλιστα οριστικός και επιβεβαιωμένος για τον 50χρονο ορκισμένο εργένη και την 32χρονη ιταλίδα αγαπημένη του.

"Δεν είμαστε μαζί πια. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ προσωπικό, έτσι ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα σεβαστεί την ανάγκη μας για ηρεμία", διαβάζουμε στην επίσημη κοινή δήλωση που εξέδωσαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis).

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2009 και όλο αυτό τον καιρό το βασικό θέμα συζήτησης των ΜΜΕ είναι το αν και πότε "θα το πάρει το κορίτσι ο Τζορτζ". Εκείνος βέβαια, κρατούσε ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του και είχε τον λόγο του.

Τζορτζ έχει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή από το 1999 οπότε ό,τι βλέπετε να γράφεται είναι δηλώσεις του περί γάμου πριν από πολλά χρόνια, που απλά ρετουσάρονται!", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό "Chi" η Ελιζαμπέτα εξηγώντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εδώ και 12 χρόνια η θέση του Κλούνεϊ επί του θέματος παραμένει σταθερή: δεν παντρεύεται ο άνθρωπος ξανά! Το είπε και το εννοεί.

"Υπήρξα παντρεμένος. Το δοκίμασα μια φορά", είχε πει ο Τζορτζ σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) συμπληρώνοντας ότι "δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτό που κάνουν ο Μπραντ και η Αντζι", εννοώντας το θέμα των παιδιών, φυσικά. Ξεκάθαρα πράγματα.

Εκείνος τα είπε, εκείνη έδειχνε πως ήταν εντάξει με όλο αυτό και δήλωνε παρομοίως διάφορα του τύπου "Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά", αλλά προσφάτως το γύρισε το τροπάριο και την… πλήρωσε.

Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό, η Κανάλις αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά για όλα. "Είμαι πολύ χαρούμενη αυτή τη στιγμή και αυτό έχει να κάνει με τον άντρα μου και το ειδύλλιο μας που συνεχίζεται. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν βαριέται ποτέ. Πιστεύω βαθιά στο γάμο και στο μέλλον θέλω να παντρευτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι και δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσω με κανέναν τρόπο πόσο πολύ", ομολόγησε τότε αλλά ίσως σήμερα να έχει μετανιώσει…

Μπορεί να μην έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαία η χρονική σύμπτωση! Εκείνη μίλησε για γάμο και εκείνος της κούνησε το μαντίλι…

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο γάμος στον οποίο αναφέρεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ κράτησε τέσσερα χρόνια (από το 1989 μέχρι το 1993) με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam), η οποία σήμερα είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς "Mad Men", Τζον Σλάτερι (John Slattery).

Ζωή Κίττα