Αυτομαστιγώνεται ο Ράιαν Ο' Νιλ

22.06.2011
Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Φάρα Φόσετ (Farrah Fawcett) ο επί 30 χρόνια (με μερικά διαλείμματα) σύντροφός της αναρωτιέται σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε εκείνος και η "προβληματική" οικογένειά του στην κατάρρευση της υγείας της.


Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) ο επί 30 χρόνια (με μερικά διαλείμματα) σύντροφός της αναρωτιέται σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε εκείνος και η "προβληματική" οικογένειά του στην κατάρρευση της υγείας της.

Ο Ράιαν Ο' Νιλ (Ryan O'Neal) εμφανίστηκε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) και υπήρξε αποκαλυπτικότατος, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η αφορμή για την συνέντευξη –αξίζει να σημειωθεί- δόθηκε από τις προωθητικές κινήσεις του 70χρονου ηθοποιού για τη ριάλιτι εκπομπή του με τίτλο "Ryan and Tatum: The O'Neals", η οποία ξεκινά αυτή την Κυριακή στο κανάλι της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) OWΝ.

Στην εκπομπή, εκείνος και η κόρη του Τέιτουμ (Tatum) θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν το τεράστιο χάσμα που τους χωρίζει και στην πορεία θα "πιάσουν" με πολύ καυτά ζητήματα του κοινού τους –και όχι μόνο- παρελθόντος.

"Απλά σκέφτομαι ότι αν δεν μας είχε συναντήσει ποτέ, μήπως ήταν ακόμη ζωντανή σήμερα", αναρωτήθηκε κάποια στιγμή ο Ο' Νιλ όταν η συζήτηση γύρισε στη σύντροφό του, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Ιούλιο του 2009 στα 62 της χρόνια.

"Γιατί κανείς δεν γνωρίζει αληθινά τι προκαλεί το καρκίνο. Και εκείνη δεν κάπνιζε, δεν έπινε, έκανε γυμναστική κάθε μέρα. Και πίστευε στην καλή υγεία. Και μετά ήρθαμε εμείς… Οι τέσσερις μας….", συνέχισε τον συλλογισμό του ο ηθοποιός που βραβεύτηκε με βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στη θρυλική ταινία του 1970 "Love Story", εννοώντας φυσικά τον ίδιο, την Τέιτουμ και τους γιους του Γκρίφιν και Πάτρικ. Με τη Φόσετ έχουν επίσης έναν γιο, τον Ρέντμοντ.

Ο δημοσιογράφος εξεπλάγη από αυτά που άκουγε, όμως η συνέχεια ήταν ακόμη πιο… "ενδιαφέρουσα" αφού ο Ο' Νιλ εξέφρασε τους φόβους του σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν τα παιδιά του, ειδικά η Τέιτουμ στη σχέση του με τη Φάρα.

Σύμφωνα πάντα με εκείνον, η 47χρονη σήμερα Τέιτουμ, η οποία έχει επίσης κερδίσει βραβείο Όσκαρ σε ηλικία 10 ετών (!) για την ερμηνεία της στην ταινία "Paper Moon", έδειξε την απέχθειά της για τη Φόσετ από την πρώτη στιγμή.

"Ένιωθα ότι έπρεπε να τις κρατάω μακριά γιατί η Τέιτουμ της έλεγε συνέχεια 'Σε έδειρε ή όχι ακόμη;' Και κατάλαβα ότι δεν θα ησύχαζε αν δεν μας χώριζε", αποκάλυψε ο Ο' Νιλ, συμπληρώνοντας ότι όσο πιο δυνατή γινόταν η σχέση του με τη Φάρα, τόσο πιο αδύναμη γινόταν η σχέση του με την κόρη του".

Η συνέχεια –προφανώς- θα παιχτεί στη μικρή οθόνη. Έχουμε και τα στατιστικά που πρέπει να μετρήσουμε, παιδιά…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου