Κοινή βραδινή έξοδος για Λάτσιο - Ρούλα!

20.06.2011
Την προηγούμενη εβδομάδα, η δήλωση του Γιάννη Λάτσιου για τη Ρούλα Κορομηλά ότι η εμφάνιση της στα δύο ριάλιτι του Alpha προκάλεσε σύγχυση στο κοινό, είχε ενοχλήσει εκείνη, που δε δυσκολεύτηκε να του απαντήσει κατάλληλη

Την προηγούμενη εβδομάδα, η δήλωση του Γιάννη Λάτσιου για τη Ρούλα Κορομηλά ότι η εμφάνιση της στα δύο ριάλιτι του Alpha προκάλεσε σύγχυση στο κοινό, είχε ενοχλήσει εκείνη, που δε δυσκολεύτηκε να του απαντήσει κατάλληλη: «Ο κύριος Λάτσιος να κοιτάξει τις παρουσιάστριες του δικού του καναλιού». Κι εκεί, που λέγαμε ότι μία νέα κόντρα γεννιέται κι ετοιμαζόμασταν να καλωσορίσουμε τον Λάτσιο στο κλαμπ εκείνων που τα βάζουν με την Κορομηλά, έρχονται τα δυο τους και ανατρέπουν στο σκηνικό.

Λάτσιος και Κορομηλά, όχι μόνο δεν έχουν έχθρα, αλλά οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Για του λόγου το αληθές, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν μαζί στον Αντώνη Ρέμο και τα πέρασαν ζάχαρη. Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους. Στο ίδιο τραπέζι κάθονταν το ζεύγος Μπαλατσινού – Κωστόπουλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Sunny Μπαλτζή, η οποία φέρεται ότι είναι η νέα love affair του Ιωάννη Λάτσιου.

Μιλάμε για παρεάκι μούρλια να το βλέπουν κάτι άλλες ψυχές και να χαίρεται η ψυχή τους....