Πασχάλης: Στιγμιαίο λάθος... διαρκείας!

16.06.2011
Το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης του Πάσχαλη Αρβανιτιδη και της συζύγου του Αλίκης με τη μητέρα του εξώγαμου παιδιού του φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Πασχάλη με την Ουρανία Τουτουντζή

Το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης του Πάσχαλη Αρβανιτιδη και της συζύγου του Αλίκης με τη μητέρα του εξώγαμου παιδιού του φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Πασχάλη με την Ουρανία Τουτουντζή είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 100.000 ευρώ στην 44χρονη για συκοφαντική δυσφήμιση. «Το δικαστήριο έκρινε ότι και συκοφάντησε και δυσφήμησε μέσω δηλώσεών του σε μέσα ενημέρωσης ο κ. Αρβανιτίδης την πελάτισσά μου και επιδίκασε το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ. Φυσικά και είναι πρωτόδικα», δήλωσε η δικηγόρος της 44χρονης, κ. Γκλεγκλέ.

«Της επόμενες ημέρες θα ασκηθεί έφεση», δηλώνει στο Radar! η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη, προσθέτοντας: «Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, αφού μιλάμε για πρωτόδικη απόφαση. Άλλωστε, και ο Πασχάλης έχει καταθέσει αγωγή προς την κυρία η οποία θα εκδικαστεί τον Δεκέμβριο. Τα υπόλοιπα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μας». Στις αρχές του προηγούμενου Μάρτη, ο Άρειος Πάγος, επικυρώνοντας την εφετειακή απόφαση, είχε κρίνει πως πατέρας του γιου της 44χρονης πανεπιστημιακού είναι ο Πασχάλης. Τότε το ανώτατο δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα του τραγουδιστή με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή. Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, η Ουρανία Τουτουντζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν και στη συνέχεια υπήρξε μεταξύ τους ερωτική σχέση. Ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε το 2005, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε την πανεπιστημιακό με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του καλλιτέχνη.

Στην εφετειακή απόφαση αναφέρεται πως και ο ίδιος ο Πασχάλης αποδέχεται μία ερωτική συνεύρεση με την Τουτουντζή. Ήταν το γνωστό σε όλους μας «στιγμιαίο λάθος», που παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Αλίκη. «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο», είχε δηλώσει τότε ο τραγουδιστής.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ