Γιατί και η Μενεγάκη θέλει τον κουβαλητή της

01.06.2011
Αν νόμιζες ότι η Μενεγάκη πάει μόνη της για ψώνια στην λαϊκή και δοκιμάζει ότι της προσφέρουν οι φαν της πίσω από τους πάγκους

Αν νόμιζες ότι η Μενεγάκη πάει μόνη της για ψώνια στην λαϊκή και δοκιμάζει ότι της προσφέρουν οι φαν της πίσω από τους πάγκους, τότε κάνεις μέγα σφάλμα! Όπως είδαμε στις φωτογραφίες του περιοδικού OK η παρουσιάστρια έχει βοήθεια από έναν παίδαρο με λευκό φανελάκι και σκισμένο τζιν σαν μοντέλο του Armani!

Το Λενάκι που λες, πήγε σαν κάθε άλλη νοικοκυρούλα στην λαϊκή βιολογικών της Κηφισιάς να ψωνίσει τα απαραίτητα βιολογικά για τα παιδιά της. Οι αγορές που έκανε –αγγούρια, φρούτα, κολοκυθάκια- ήταν αρκετά δυσβάσταχτες για την Μενεγάκη και πολλοί έτρεξαν να της δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

Και η απορία σχετικά με τον νεαρό ήταν μεγάλη αφού μέχρι τώρα την έχουμε δει να πηγαίνει μόνη, με τη μανούλα αλλά ουδέποτε δεν είδαμε κουβαλητή για τα ψώνια της!

Πριν προλάβουμε να φωνάξουμε για το κορίτσι- ότι άνοιξε μια νέα θέση εργασίας εν τω μέσω τέτοιας μεγάλης οικονομικής κρίσης- φαίνεται ότι ο νεαρός …κουβαλητής είναι εργαζόμενος στη λαϊκή, πήρε στα στιβαρά του μπράτσα το τελάρο με τις ντομάτες για να ελαφρύνει το Λένάκι μην του πέσει καμιά μεσούλα.

Και κάπως έτσι η λαϊκή αγορά, γίνεται λαϊκό προσκύνημα!

Ελένη Αναστασάκη