Έγινε της... τσατσάρας στο Dancing;

01.06.2011
Από μικρό, από τρελό και από Τρύφωνα Σαμαρά μαθαίνεις την αλήθεια και ο star του Dancing στο τελευταίο Live του show είπε – με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του – αυτό που όλοι είδαμε και σκεφτήκαμε

Από μικρό, από τρελό και από Τρύφωνα Σαμαρά μαθαίνεις την αλήθεια και ο star του Dancing στο τελευταίο Live του show είπε – με τον ιδιαίτερο πάντα τρόπο του – αυτό που όλοι είδαμε και σκεφτήκαμε: επιτέλους η Ζέτα Μακρυπούλια ντύθηκε… Ζέτα Μακρυπούλια. ‘Έλα, όμως, που ως φαίνεται η ατάκα Τρύφωνα στη Ζέτα: «Καλώς ήρθε πίσω Ζέτα μου» έκανε κάποιους έξαλλους.

Για πολύ έξαλλους λέμε. Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» ο hair stylist, Βασίλης Μπουλούμπασης και ο μακιγιέρ της παρουσιάστριας, Γιάννης Μαρκετάκης τα πήραν κρανίο με την ατάκα του συνάδελφου Σαμαρά. Θεώρησαν ότι έτσι απαξιώνει τη δουλειά τους και την ιδέα που είχαν μαζί με την Μακρυπούλια σε κάθε live να μεταμορφώνεται σε κάποια διάσημη γυναίκα.

Μάλιστα, λέγεται ότι μετά το τέλος του ζωντανού στήθηκε τρικούβερτος καβγάς μεταξύ των τριών ανδρών. Και λίγο έλειψε να γίνει στο Dancing της… τσατσάρας. Αλλά ευτυχώς, το επεισόδιο έληξε, αλλά δε φαίνεται ότι ξεχάστηκε.