Στα πρόθυρα του χωρισμού η Ντάνι Μινόγκ

30.05.2011


Ο γιος της δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τον πρώτο χρόνο της ζωής του και η 39χρονη κριτής του X Factor παλεύει να σώσει τη σχέση της με τον πατέρα του, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Ντάνι Μινόγκ (Dannii Minogue) και ο Κρις Σμιθ (Kris Smith) μαλώνουν συνέχεια, κυρίως στην προσπάθειά τους να ισορροπήσουν τα πολύ βαριά επαγγελματικά τους προγράμματα καθώς και τα ατελείωτα ταξίδια μεταξύ ΗΠΑ και Αυστραλίας.

Μάλιστα, η μικρή αδελφή της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) άφησε κάποια σαφέστατα υπονοούμενα με τα "χτυπήματά" της στο Twitter.

"Ποτέ μην κυνηγάς την αγάπη. Αν δεν σου δίνεται ελεύθερα, δεν αξίζει να την έχεις" και "Το να συγχωρείς κάποιον δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει κάνει. Σημαίνει απλά ότι αφήνεις στο πλάι τον πόνο", είναι δύο από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλιά της.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος πρώην παίκτης του ράγκμπι αγαπημένος της, έγραψε το εξής: "Δεν ξέρεις τι έχεις πραγματικά ώσπου να το χάσεις" και άφησε το δικό του στίγμα στην όλη κατάσταση.

Σημασία έχει επίσης ότι οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις σβήστηκαν πολύ σύντομα ενώ πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει βρει τη "γέφυρα επικοινωνίας" στην προσπάθεια να οργανώσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Ίθαν τον Ιούλιο.

Ζωή Κίττα