Μαρινέλλα - Θεοδωρίδου: Συνεργασία κορυφής!

23.05.2011
Το χθές και το σήμερα του λαϊκού τραγουδιού μαζί. ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΔΩΡΙΔΟΥ στην ίδια σκηνή!

H Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε τη μεγάλη έκπληξη! Σε μια εποχή που λόγω της κρίσης οι περισσότεροι καλλιτέχνες προτιμούν να εμφανίζονται σε low budget προγράμματα μικρότερων χώρων, η λαϊκή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του ελληνικού πενταγράμμου, της Μαρινέλλας.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε το βράδυ της Τρίτης με ένα γεύμα μεταξύ των δύο κυριών στο εστιατόριο Milos του Hilton και η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. «Για τη Νατάσα πραγματοποιείται ένα όνειρο ζωής, θαυμάζει απεριόριστα τη Μαρινέλα πριν καν ξεκινήσει να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Aλλωστε, από την πρώτη της χρονιά στην Αθήνα, στις «Χάντρες», μέχρι και σήμερα στο δεύτερο μέρος των προγραμμάτων της συμπεριλαμβάνει πάντα πολλά τραγούδια της Μαρινέλας».

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαρακτηρίσει τη Θεοδωρίδου «διάδοχο» της Μαρινέλλας στο λαϊκό τραγούδι. Πάντως, η ίδια έχει δηλώσει άπειρες φορές τον θαυμασμό της στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, όπως τον περασμένο Ιανουάριο, όταν βρέθηκε καλεσμένη στον «Καφέ με την Ελένη». «Eχω εμμονή με τη Μαρινέλλα. Τη μελέτησα πάρα πολύ. Από τότε που κατάλαβα ότι τραγουδάω, μου ερχόταν μόνο Μαρινέλλα», είχε πει στη Μενεγάκη. Η λαϊκή ερμηνεύτρια κυνηγά πολλά χρόνια αυτήν τη συνεργασία. Η πρώτη τους επαφή έγινε όταν τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Φως» μέσω του Γιώργου Θεοφάνους, που γνωρίζει αρκετά καλά τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου και έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά. Μάλιστα, η Θεοδωρίδου στο album της ζωντανής ηχογράφησης από το «Φως» με τίτλο«Μια διαδρομή» συμπεριέλαβε το «Καμιά φορά» της Μαρινέλλας, ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Φέτος οι αδελφοί Πριόβολοι, στους οποίους ανήκουν τα νυχτερινά κέντρα «Aνοδος» και «Βοτανικός», επανέφεραν την πρόταση και έναν μήνα πριν η Μαρινέλλα παρακολούθησε το πρόγραμμα της Νατάσας στο νυχτερινό κέντρο της «Πειραιώς». Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και η επίσημη πρόταση, που επισφραγίστηκε με το δείπνο στο Hilton. Από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού η Μαρινέλλα έχει συνεργαστεί μόνο με τον Αντώνη Ρέμο, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΙΧΑ