Ο Ρέμος αγόρασε πούλμαν!

20.08.2008
Μια επένδυση που σκεφτόταν εδώ και αρκετά χρόνια έκανε πρόσφατα ο δημοφιλής τραγουδιστής. Έτσι, κατέβαλε το ποσό των 300.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει ένα πούλμαν. Τι θα το κάνει όμως;

Μια επένδυση που σκεφτόταν εδώ και αρκετά χρόνια έκανε πρόσφατα ο δημοφιλής τραγουδιστής. Έτσι, κατέβαλε το ποσό των 300.000 ευρώ προκειμένου να αγοράσει ένα πούλμαν. Τι θα το κάνει όμως; Πρόκειται για ένα «εργαλείο» δουλειάς, αφού ο ερμηνευτής κάθε χρόνο πραγματοποιεί πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα κάνοντας τις συναυλίες του. Κάθε φορά που έρχεται η ώρα ο Αντώνης και οι συνεργάτες του μετακομίζουν από πούλμαν σε πούλμαν μεταφέροντας τα πράγματά τους. Έτσι, χάνουν όχι μόνο χρόνο, αλλά και ενέργεια, αφού ταλαιπωρούνται όλοι πολύ περισσότερο. Γι αυτόν το λόγο, ο Αντώνης ήθελε να κάνουν μεν περιοδείες, αλλά πιο οργανωμένα. Έπειτα από αρκετή σκέψη, λοιπόν, αποφάσισε να έχουν εκείνος και οι συνεργάτες του το δικό τους χώρο, όπου θα μεταφέρουν και θα αποθηκεύουν τα πράγματά τους.

Το πούλμαν θα είναι υπερσύγχρονο, καθώς θα διαθέτει τουαλέτα, τηλεοράσεις, καρέκλες που με μια κίνηση θα γίνονται κρεβάτια και τραπεζάκια κατάλληλα όχι μόνο για το φαγητό αλλά και για το τάβλι, που είναι το αγαπημένο «σπορ» του τραγουδιστή.

Αν πετύχετε το συγκεκριμένο πούλμαν στο δρόμο, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να το αναγνωρίσετε, αφού το εξωτερικό του δεν θα είναι το ίδιο με των υπολοίπων που κυκλοφορούν. Σε ολόλευκο φόντο και στις δύο πλευρές του θα υπάρχει η ίδια τεραστίων διαστάσεων φωτογραφία του τραγουδιστή, ενώ στο κάτω μέρος του θα είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα το όνομά του. Η παραγγελία έχει ήδη γίνει και η προκαταβολή έχει δοθεί. Το μόνο που απομένει τώρα είναι η μέρα που θα το παραλάβει για να κάνει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με μεγαλύτερη άνεση! Ρ.Σ.