150.000 ευρώ για το «διαμάντι» της καρδιάς του

14.08.2008
Για μία ακόμα φορά ο μεγάλος τραγουδιστής απέδειξε πόσο πολύ αγαπάει τις γυναίκες και πολύ περισσότερο τη γυναίκα του. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν έκανε ένα δώρο-έκπληξη στη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, ένα διαμαντένιο περιδέραιο αξίας 150.000 ευρώ.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΗΆντζελα Γκερέκου είναι αναμφισβήτητα από τις πιο τυχερές γυναίκες στον κόσμο. Κούκλα, ταλαντούχα, επιτυχημένη, αγαπητή στο ευρύ κοινό, τι άλλο να θέλει; Μα βέβαια, να είναι ευτυχισμένα τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος σημαίνει πολλά για την ίδια. Είναι ολόκληρη η ζωή της. Ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της. Δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια δεν ένιωσε ποτέ της ανασφαλής, αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται πάντα στο πλευρό της οτιδήποτε κι αν εκείνη θελήσει. Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι κακοπροαίρετοι διέδιδαν ότι χωρίζουν. Οι φήμες αυτές όμως δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ και, απ ό,τι φαίνεται, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, που λέει και ο σοφός λαός.

Έτσι, ο Τόλης Βοσκόπουλος θέλοντας να δείξει για άλλη μια φορά πόσο ευτυχισμένος είναι δίπλα στη γυναίκα του, της έκανε ένα δώρο-έκπληξη. Της αγόρασε από επώνυμο κοσμηματοπωλείο ένα περιδέραιο, που η αξία του, σύμφωνα με όσους το έχουν δει, ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ, αφού είναι όλο στολισμένο με μικρά διαμάντια. Όταν η Άντζελα Γκερέκου άνοιξε τη συσκευασία του δώρου, το μόνο που δεν περίμενε ήταν να δει κάτι τόσο ακριβό, αφού και πριν από λίγο καιρό ο Τόλης της της είχε κάνει πάλι δώρο ένα κόσμημα. Στην εικόνα του πανάκριβου περιδέραιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχει στην κατοχή της ένα τέτοιο κομμάτι.

Η αλήθεια είναι πως τα κοσμήματα αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, αν και αυτό που επιθυμεί πολύ περισσότερο η Άντζελα είναι να βλέπει τον άντρα της και το παιδί της ευτυχισμένους, γιατί αυτοί είναι τα δικά της «διαμάντια»!