Μπαμπάς στα 51 για πρώτη φορά ο Μπράιαν Άνταμς

15.03.2011
Ο πελαργός χρόνια δεν κοιτά και ο διάσημος ρόκερ έρχεται να το επιβεβαιώσει περίτρανα.


Ο πελαργός χρόνια δεν κοιτά και ο διάσημος ρόκερ έρχεται να το επιβεβαιώσει περίτρανα.

Ο Μπράιαν Άνταμς (Bryan Adams) θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά στην ώριμη ηλικία των 51 χρόνων. Η σύντροφος και προσωπική βοηθός του, Αλίσια Γκριμάλντι (Alicia Grimaldi) αναμένεται να γεννήσει τον Μάιο.

Η Γκριμάλντι εργάζεται χρόνια κοντά στον Άνταμς, ωστόσο ακόμη και οι πιο στενοί φίλοι του τραγουδιστή δεν ήξεραν καν ότι οι δυο τους έχουν σχέση. Η συνεργασία τους άρχισε συγκεκριμένα το 2004 όταν η νεαρή κοπέλα ανέλαβε να βοηθήσει το στήσιμο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του Άνταμς, The Bryan Adams Foundation.

"Η Αλίσια Γκριμάλντι και εγώ περιμένουμε παιδί. Με βοήθησε να ξεκινήσω το ίδρυμά μου πριν από χρόνια και τώρα φαίνεται ότι θα στήσει και την οικογένειά μου", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο ίδιος ο ευτυχής μέλλων μπαμπάς.

Λίγο αργότερα η υπεύθυνη τύπου του Μπράιαν Άνταμς επιβεβαίωσε τα νέα αρνούμενη όμως να δώσει την οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Με το καλό, να ευχηθούμε εμείς και γυρίζοντας για λίγο στο 1984 να απολαύσουμε το "Summer of 69", μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γνωστού ρόκερ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα