Η Σακίρα πιάστηκε στα... πράσα!

15.03.2011
Οι ίδιοι μπορεί μέχρι πρότινος να αρνούνταν ότι έχουν σχέση, όμως τώρα πια, με αδιάσειστα φωτογραφικά πειστήρια, μάλλον πρέπει να αλλάξουν… τροπάριο.

Οι ίδιοι μπορεί μέχρι πρότινος να αρνούνταν ότι έχουν σχέση, όμως τώρα πια, με αδιάσειστα φωτογραφικά πειστήρια, μάλλον πρέπει να αλλάξουν… τροπάριο.

Η Σακίρα (Shakira) και ο Τζεράρ Πικέ (Gerard Piqué) όχι μόνο πιάστηκαν κυριολεκτικά στα πράσα να μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί, αλλά έγιναν και εξώφυλλο στο κολομβιανό περιοδικό "Caras".

Η 34χρονη τραγουδίστρια και ο δέκα χρόνια μικρότερός της ποδοσφαιριστής εμφανίζονται και σε άλλα ενσταντανέ πιασμένοι χέρι χέρι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ένας τρόπος να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους χωρίς, στην ουσία, να πουν τίποτα.

Στην αρχή του χρόνου η Σακίρα είχε ανακοινώσει το τέλος της 11χρονης σχέσης της με τον δικηγόρο Αντόνιο ντε λα Ρούα (Antonio de la Rua), μεγαλύτερο γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα (Fernando de la Rua), ενώ μόλις τον περασμένο μήνα, ο 24χρονος άσος της Μπαρτσελόνα ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία από τα γενέθλιά του όπου μεταξύ άλλων φίλων διακρίνεται ξεκάθαρα και η Σακίρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη τραγουδίστρια γνώρισε τον Πικέ την περασμένη άνοιξη όταν γύριζε το βίντεοκλιπ για το τραγούδι της "Waka Waka (This Time for Africa)" που ήταν και το επίσημο τραγούδι του παγκοσμίου κυπέλου του 2010. (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα