Θα το πάρει επιτέλους το κορίτσι;

21.02.2011
Περιοδικά και μεσημεριανές εκπομπές τούς έχουν παντρέψει τόσες φορές ώστε πλέον διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο «Αντωνάκης και κυρία Κοκοβίκου».

Περιοδικά και μεσημεριανές εκπομπές τούς έχουν παντρέψει τόσες φορές ώστε πλέον διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο «Αντωνάκης και κυρία Κοκοβίκου». Το σενάριο του γάμου Ρουβά-Ζυγούλη αναβίωσε όλως τυχαίως ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μετά τη μεγάλη συναυλία του τραγουδιστή για τον έρωτα...

«Τον έρωτα πρέπει να τον γιορτάζουμε κάθημερινά, αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Έτσι μαζευτήκαμε εδώ με πολύ αγαπημένους φίλους για να τραγουδήσουμε τα τραγούδια του έρωτα. Για μένα ο έρωτας είναι πάθος, κι εγώ αυτό το πάθος το ζω με διαφορετικούς τρόπους και κάθε στιγμή. Η Κάτια αποτελεί την απόλυτη έμπνευσή μου», είπε ο Σάκης στους fan του στο «Αθηνών Αρένα».

Την επόμενη μέρα σε blogs και εκπομπές αναφέρθηκε η «είδηση» πως ο ποπ σταρ εξομολογήθηκε σε στενό του συνεργάτη πως είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πως ο γάμος θα προγραμματιστεί για το επόμενο καλοκαίρι στην Κρήτη. Νέος γαμήλιος προορισμός, καθώς μέχρι τώρα είχαν «παίξει» η Κέρκυρα και η Κωνσταντινούπολη, όπου υποτίθεται θα γινόταν διπλό μυστήριο, γάμος και βάφτιση της Αναστασίας με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Α.Μ.