Η μπότα - σανδάλι της Miu Miu είναι το πιο ιδιαίτερο trend της Άνοιξης

Η μπότα - σανδάλι της Miu Miu είναι το πιο ιδιαίτερο trend της Άνοιξης
Η Miu Miu προσπαθεί να κάνει τη μπότα - σανδάλι μια μόδα της εποχής και τα καταφέρνει.

Η πολυτελής μάρκα παρουσίασε επίσημα τη νέα μπότα της κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, όπου μοντέλα όπως η Emily Ratajkowski, Bella Hadid και FKA Twigs, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας την.

{https://www.instagram.com/p/CqkM--Bu1v4/?hl=el}

Τα παπούτσια εφαρμόζουν άνετα σαν μπότα κάλτσας γύρω από τις γάμπες και μετατρέπονται άψογα σε ένα σανδάλι που αφήνει ανοικτά τα δάχτυλα. Το τακούνι ωστόσο είναι λεπτό και η μπότα έχει φερμουάρ στην εσωτερική πλευρά.

Η σχεδιάστρια Miuccia Prada έχει δημιουργήσει πολλές φορές ιδιόμορφα παπούτσια. Οι μπότες κυκλοφορούν τόσο σε δέρμα όσο και σε σουέντ σε μια ποικιλία χρωμάτων που κυμαίνονται από ουδέτερα όπως μαύρο, λευκό και καφέ αλλά και πιο λαμπερές επιλογές όπως το παστέλ κίτρινο και το νέον ροζ. Υπάρχει μια επιλογή μέχρι το γόνατο και μια χαμηλότερη μέχρι τον αστράγαλο, αν και η πρώτη είναι σίγουρα η πιο ιδιαίτερη. Μέχρι στιγμής, μόνο μερικές versions είναι διαθέσιμες για online αγορές, με τιμές που κυμαίνονται από 1.220 έως 2.050 δολάρια.

{https://www.instagram.com/p/CqYPXlXMxJq/?hl=el}

Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Οι 2 γνωστές ηθοποιοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις super τολμηρές εμφανίσεις τους

Και μπορεί τα συγκεκριμένα παπούτσια να είναι αμφιλεγόμενα, ωστόσο είναι πολλές οι celebrities που τα έχουν επιλέξει για τα πόδια τους από τον Οκτώβριο που κυκλοφόρησαν. Η Rita Ora τα φόρεσε για μια βόλτα στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η Emma Corrin, η Ziwe και η Gabrielle Union, επέλεξαν όλες ένα ζευγάρι για το δείπνο της Miu Miu τον περασμένο μήνα. Πιο πρόσφατα, η Zaya Wade παρακολούθησε τα βραβεία GLAAD ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια Miu Miu [φωτό κάτω], παρουσιάζοντας τις λευκές μπότες μέχρι το γόνατο. Επιπλέον, η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε με τη μπότα για μια διαφήμιση που ανέβασε στο Instagram, προωθώντας έτσι το νέο trend στους εκατομμύρια followers της.

{https://www.instagram.com/p/CqlHWAvrx_U/?hl=el}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2023 - 09:11