Χρώμα, θηλυκότητα και άνεση από τη Nike!

10.03.2009
Ευχάριστη αλλά και εστιασμένη. Χαριτωμένη και δυναμική. Σπορ και κομψή. Η ενέργεια βράζει μέσα σου και περιμένει να ξεχυθεί προς τα έξω. Προπονείσαι για να γίνεις καλύτερη στο σώμα

Ευχάριστη αλλά και εστιασμένη. Χαριτωμένη και δυναμική. Σπορ και κομψή. Η ενέργεια βράζει μέσα σου και περιμένει να ξεχυθεί προς τα έξω. Προπονείσαι για να γίνεις καλύτερη στο σώμα και στο πνεύμα. Και παρ’ ότι παίρνεις στα σοβαρά την προπόνηση, δεν είσαι διατεθειμένη να συμβιβαστείς όσον αφορά την εμφάνισή σου καθώς προπονείσαι.

Η ενασχόληση με τα σπορ δεν σου δίνει μόνο τη δύναμη να κυνηγήσεις τους στόχους σου αλλά σε κάνει και να νιώθεις υπερήφανη για όσα μπορεί να επιτύχει το σώμα σου. Και επειδή θες το σώμα να προπονείται τέλεια, ο εξοπλισμός σου θα πρέπει να εξασφαλίζει απόλυτη άνεση αντικατοπτρίζοντας παράλληλα την υπερηφάνεια και τη θηλυκότητά σου.

Η NikeWomen έχει στόχο να σε ντύνει με έναν τρόπο που θα σου δίνει την καλύτερη δυνατή αίσθηση, την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και θα σε κάνει δυνατότερη. Αυτή την άνοιξη, η NikeWomen προσφέρει μια φωτεινή, δροσερή και νεανική συλλογή, γεμάτη από κομμάτια που μπορείς να τα συνδυάζεις και να τα ταιριάζεις μεταξύ τους όπως σου αρέσει, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των προπονήσεών σου.

Είτε όταν συναντιέσαι με τις φίλες σου σε κάποιο κοντινό café, είτε όταν προπονείσαι για την επόμενη αναμέτρηση, έχεις καταπληκτική εμφάνιση όπου κι αν βρεθείς. Τα χρώματα σε βάζουν σε απόλυτα ανοιξιάτικη διάθεση και αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη θηλυκότητά σου. Η Nike αγαπά τη γυναίκα και την 'προκαλεί' να αγαπήσει τον αθλητισμό.

Τα star κομμάτια της συλλογής είναι τα παπούτσια Nike Air Troupe, Sister One καθώς και η Monica Bag!