Τα outfits των celebrities που μπορείς να αντιγράψεις για να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ

12.10.2022
Τα outfits των celebrities που μπορείς να αντιγράψεις για να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ
Οι συνδυασμοί που θα κάνουν τη διαφορά και θα σε κάνουν να σταματήσεις να σκέφτεσαι πως δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Η φράση «Έχω τόσα πολλά ρούχα, αλλά τίποτα να φορέσω» είναι πολύ συνηθισμένη. Όταν έχεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις, μπορεί να είναι εξουθενωτικό να πάρεις μια τελική απόφαση. Και συχνά, αυτό το δίλημμα επιδεινώνεται την εποχή του φθινοπώρου, καθώς οι πιο ψυχρές θερμοκρασίες απαιτούν πρόσθετα θερμικά στρώματα.

Η Bella Hadid έγραψε ιστορία στο show του Coperni - Εμφανίστηκε γυμνή και ψέκασαν σπρέι που έγινε φόρεμα στο σώμα της

Παρακάτω, θα δεις τα φθινοπωρινά σύνολα των stars που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον τρόπο που ντύνεσαι αυτή τη σεζόν:

Φορμάκι + Ναυτικό Παντελόνι

Θα βρεις ένα καλοφτιαγμένο παντελόνι στην ντουλάπα σχεδόν κάθε fashionista, καθώς είναι μια ευέλικτη επιλογή που φαίνεται κομψή και όμορφη με σχεδόν οτιδήποτε. Η Jessica Alba φόρεσε το δικό της με ένα ασορτί μπλουζάκι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και χρυσά κολιέ με αλυσίδα.

Φόρεμα Blazer + Καλσόν με σχέδια

Εάν σου συμβαίνει συχνά να κοιτάς την αντανάκλαση του ντυσίματος σου στον καθρέφτη ενώ σκέφτεσαι, «αυτό το look χρειάζεται κάτι, αλλά δεν είμαι σίγουρη τι είναι», σκέψου μήπως μπορείς να προσθέσεις ένα καλσόν με σχέδια. Η Tracee Ellis Ross φόρεσε το δικό της με ένα blazer φόρεμα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Ένα Statement Puffer + Jeans

Για το φθινόπωρο, τα μπουφάν δεν χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ως στρώμα θερμικής προστασίας - είναι θεμελιώδη μέρη ενός look. Δες πώς το εντυπωσιακό, κόκκινο κεράσι φουσκωτό μπουφάν της Hailey Bieber είναι το κομμάτι που κάνει τη διαφορά στο casual ντύσιμο της.

Σετ με μίνι φούστα

Όσο ο καιρός είναι δροσερός αλλά χωρίς πολύ κρύο, μπορείς να φορέσεις ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι με μίνι φούστα και να μη ζεσταθείς ή να μην κρυώσεις πολύ. Η Elsa Hosk, για παράδειγμα, επέλεξε ένα oversized denim πουκάμισο με μια ασορτί φούστα, ένα ζευγάρι loafers και λευκή τσάντα για τις τέλειες preppy πινελιές.

Ένα σετ με print

Η τάση του ταιριαστού σετ έφτασε στο αποκορύφωμά της πέρυσι. Και όπως έδειξε η Ashley Graham με το σετ της, ένα τέτοιο look παραμένει σταθερό και για αυτή τη σεζόν.

Τοπ κορσέ + Τζιν

Οι μπλούζες σε στυλ κορσέ έχουν γίνει για άλλη μια φορά το πιο hot must have της σεζόν. Μόνο που αυτή τη φορά, η τάση του κορσέ για το φθινόπωρο του 2022 αφορά λιγότερο τον διακριτικό ρομαντισμό και περισσότερο μια αισθησιακή εμφάνιση έτοιμη για πάρτι. Για την επόμενη βραδινή σου έξοδο, λοιπόν, δοκίμασε ένα μπουστάκι όπως αυτό της Kourtney Kardashian και συνδύασε το με δερμάτινο παντελόνι.

Μια εκκεντρική ζακέτα

Σε περίπτωση αμφιβολίας, βασίσου σε ένα ολόμαυρο look, συνδυασμένο με ένα πολύχρωμο κομμάτι όπως μια ζακέτα γεμάτη προσωπικότητα. Η επιλογή της Dua Lipa είναι υπέροχα κιτς και αποτελεί μια ζωηρή πινελιά χρώματος που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το σκούρο φόντο του επάνω και του κάτω μέρους της.