Η Gigi Hadid λανσάρει τη δική της σειρά με πλεκτά

09.09.2022
Η Gigi Hadid λανσάρει τη δική της σειρά με πλεκτά
Το «Guest In Residence» θα προσφέρει μια ποικιλία διαχρονικών κομματιών σε υπέροχες ζεστές αποχρώσεις

Η Gigi Hadid αποφάσισε να κάνει το επαγγελματικό άλμα του απλώς να φορά απλά ρούχα, στο να τα σχεδιάζει η ίδια.

Το μοντέλο ανακοίνωσε μέσω Instagram την Πέμπτη ότι δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων, που ονομάζεται «Guest in Residence». Δημοσιεύοντας διάφορες εικόνες, το μοντέλο έδωσε στους θαυμαστές της μια κλεφτή ματιά στη διαδικασία παραγωγής της νέας συλλογής πλεκτών. Και ενώ η συλλογή της δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο της, έχει ήδη τουλάχιστον δύο διάσημους θαυμαστές. Η Hailey Bieber σχολίασε στην ανάρτηση «Τόσο ενθουσιασμένη για αυτό», ενώ η αδερφή της Bella πρόσθεσε, «Αυτό που όλοι περιμέναμε».

Η Victoria Beckham σχεδίασε και κυκλοφόρησε τη νέα σειρά με τσάντες

Η σειρά αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια - jogger με λεπτή εφαρμογή, φούτερ, μπλουζάκια, κασκόλ, σκουφάκια και άλλα - που έρχονται σε μυριάδες ζεστές αποχρώσεις: ροζ τσιχλόφουσκας, κίτρινο του κουρκουμά και κόκκινο κερασί, μεταξύ άλλων.

Η σειρά πλεκτών από κασμίρι, που πήρε τρία χρόνια να φτιαχτεί, είναι κάτι σαν ένα project αγάπης για την 27χρονη. Ενώ ήταν λίγους μήνες έγκυος στην κόρη της, Khai, στο αγρόκτημα της οικογένειας στην Pennsylvania, άρχισε να καλλιεργεί την αρχική ιδέα καθώς ο κόσμος μπήκε σε lockdown. «Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι το να ξεκινήσω τη δική μου επωνυμία θα ήταν το επόμενο φυσικό βήμα», λέει η Hadid, η οποία έχει κάνει πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια - από συλλογές για τον Tommy Hilfiger μέχρι capsule συλλογές μαγιό για την ιδρύτρια του Frankies Bikinis, Francesca Aiello. «Αλλά δεν προσπάθησα να το βιάσω. Ήξερα ότι κάτι θα ερχόταν σε μένα που ένιωθα σωστό, που είχε ακεραιότητα».

Η συνεργασία Gucci – Αdidas μέσα από σκηνές εμβληματικών ταινιών του Stanley Kubrick

Οι επιλογές που έχει κάνει η Hadid για το «Guest In Residence» αντανακλούν τις αξίες που της καλλιεργήθηκαν από την οικογένεια της. «Τόσο η μητέρα μου όσο και ο πατέρας μου ήταν πολύ καλοί στο να επενδύουν σε πράγματα που αγαπούν και πάντα μου έδειχναν αυτό μεγαλώνοντας», εξηγεί. Εκτός αυτού, η Hadid δεν έχει κάνει περιορισμούς στην ποιότητα. Στην πραγματικότητα, έχει κάνει προσπάθεια για να προμηθευτεί κασμίρι με μακριές ίνες - ένα βιοδιασπώμενο. «Θέλω τα ρούχα να είναι βιώσιμα και ρεαλιστικά να υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα», λέει. «Αν φροντίζεις σωστά το κασμίρ, μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες».