Winona Ryder: Η επιτυχία της στο Stranger Things τη φέρνει πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

07.06.2022
Winona Ryder: Η επιτυχία της στο Stranger Things τη φέρνει πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
Στη μόδα είναι γνωστό ότι πολλοί σχεδιαστές προσκαλούν τους φίλους τους όταν έρθει η ώρα να κυκλοφορήσουν μια καμπάνια τους. Η Donatella, για παράδειγμα, πήρε τη φίλη της Lady Gaga για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της AW13 ή ο Alessandro Michele επιστράτευσε τη Lana Del Rey στο Gucci Guilty το 2019. Και η λίστα δεν σταματά εδώ.

Τώρα, ο Marc Jacobs έπεισε μια από τις κολλητές του να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα καμπάνια για την τσάντα του J Marc που μόλις κυκλοφόρησε. Ποια όμως είναι αυτή; Η εμβληματική ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και πρωταγωνίστρια της σούπερ επιτυχίας Stranger Things, κυρία Winona Ryder. Έχοντας προηγουμένως βρεθεί στο επίκεντρο της καμπάνιας του SS03, με φωτογράφο τον Juergen Teller, αυτή τη φορά, η ηθοποιός απαθανατίστηκε από την Harley Weir στο Λος Άντζελες.

Σε styling από την πρώην διευθύντρια μόδας του Dazed, Emma Wyman με τις μπότες Kiki του Jacobs, τις τούλινες φούστες, τα στολισμένα με δαντέλα μεσοφόρια και ένα ολόσωμο βαμπιρικό φόρεμα βγαλμένο από παλιά συλλογή του MJ, η ηθοποιός μοιάζει με μητέρα του grunge. Η τσάντα που κρατά είναι επίσης χαριτωμένη καθώς αντλεί έμπνευση από την εμβληματική τσάντα Stam και έρχεται σε μια σειρά από έντονα χρώματα και τελειώματα.

Με τις φωτογραφίες να διαρρέουν στα social media από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, πολλοί υπέθεσαν αρχικά ότι η Ryder θα ήταν το νέο πρόσωπο της σειράς Heaven του Marc Jacobs . Αυτή η κίνηση θα είχε νόημα, δεδομένης της προτίμησης του Jacobs για casting προσώπων που εστιάζουν στην Gen Z, καθώς έχει καλέσει στον παρελθόν ένα πάνθεον εμβληματικών προσώπων της ποπ κουλτούρας, μεταξύ των οποίων η Nicki Minaj, η Christina Ricci και ο Brian Molko του Placebo για να στηρίξουν τη σειρά.

Αλλά με την Ryder η οποία εμφανίζεται σπάνια στα editorials μόδας, νομίζουμε ότι έχουμε ενθουσιαστεί όσο δεν φαντάζεσαι με τη συμμετοχή της στην καμπάνια της τσάντας J Marc.