H Amanda Holden εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, με κατακίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti

06.06.2022
H Amanda Holden εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, με κατακίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti
H πανέμορφη Amanda Holden, κριτής του “BRITAIN’S GOT TALENT’” εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, με δημιουργία Celia Kritharioti, στον τελικό του αγαπημένου βρετανικού σόου.

Αυτήν τη φορά επέλεξε μια ταφταδένια δημιουργία από neon κίτρινο χρωμα, σε γοργονέ γραμμή με εφαρμοστό μπούστο, από τη συλλογή Celia Kritharioti SS2022, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει κλέψει και άλλες φορές τις εντυπώσεις φορώντας Celia Kritharioti στο σόου “BGT”, επιλέγoντας συνήθως αποκαλυπτικές δημιουργίες που συζητιούνται!

Η Amanda Holden είναι ένα από τα πολλά κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας showbiz, που προτιμούν να ντύνονται με Celia Kritharioti. Beyonce, Rita Ora, Pixie Lott, Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Katy Perry αλλά και η Kim Kardashian, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που είχαν την τιμή να φορέσουν δημιουργίες τoυ Οίκου.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

www.celiakritharioti.gr

https://www.instagram.com/celiakritharioti/