Το μπουφάν που έχει γίνει το must have κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα της σεζόν

18.10.2021
Το μπουφάν που έχει γίνει το must have κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα της σεζόν
Ένα εποχικό βασικό ρούχο στο οποίο αξίζει να επενδύσεις

Κάθε εποχή έχει τα κομμάτια που φοράμε με ευκολία στην καθημερινότητα μας - τα κομμάτια "κλειδιά" με άλλα λόγια, τα οποία μπορείς να φορέσεις εύκολα και άνετα σε διαφορετικές περιστάσεις. Για αυτή τη σεζόν, ένα από το πιο hot κομμάτια είναι το καπιτονέ χακί μπουφάν που οι influencers έχουν λατρέψει.

Hailey Bieber: Είδες την εμφάνιση της με παντελόνι αξίας 23 χιλιάδων δολαρίων;

Το συγκεκριμένο κομμάτι έχρι γίνει τόσο δημοφιλές, που η μηχανή αναζήτησης μόδας Lyst αναφέρει ότι οι αναζητήσεις για τα καπιτονέ μπουφάν αυξήθηκαν κατά 129% από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο. Η μια influecer μετά από την άλλη μας δείχνουν μέσω των αναρτήσεων τους πώς μπορούμε να το φορέσουμε, όπως η Jessica Skye, η οποία το συνδυάζει με μαύρο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και μαύρα sneakers για μια αβίαστα cool εμφάνιση.

Οι αποχρώσεις για το φετινό φθινόπωρο που θα δούμε παντού

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ισορροπημένη δομή του, που τα κάνουν ένα statement κομμάτι ιδανικό για τα καθημερινά σου σύνολα. "Λατρεύω τα oversized πανωφόρια και αυτό φαίνεται υπέροχο πάνω από ένα casual τζιν με λεπτή εφαρμογή", λέει η στιλίστρια Nicole Chavez.