Τόνια Σωτηροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

12.10.2021
Τόνια Σωτηροπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της
Μία κομψότατη δημιουργία των MI-RŌ διάλεξε για τη "μεγάλη" μέρα της η ελληνίδα ηθοποιός.

Η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια χθες, 11/10/2021, στην Ύδρα, υπό άκρα μυστικότητα και με λιγοστούς μόνο καλεσμένους.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε σε ένα πανέμορφο αρχοντικό του νησιού και μόλις πριν από λίγο είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του ζεύγους ως νύφη και γαμπρού, μία φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια η νύφη, η οποία έρχισε να δίνει πληροφορίες για τις χαρές της.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και η αποκάλυψη ότι το νυφικό που φορούσε ήταν δια χειρός MI-RŌ Designers. Ιδού το story με τη νύφη πανευτυχή, απαστράπτουσα και με αέρα μοντέλου!

Λίγο αργότερα, το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο μοιράστηκε επίσης μία φωτογραφία της πανέμορφης νύφης, κερδίζοντας αμέτρητα θετικά σχόλια. Ένα μάξι μεταξωτό νυφικό σε γραμμή Άλφα με κλειστό μπούστο και ανοιχτή πλάτη και εντυπωσιακό, ολοκέντητο πέπλο επέλεξε η πανέμορφη νύφη και της ταίριαζε τόσο πολύ!

Όσο για τις μπομπονιέρες: Αυτές, όπως είδαμε, ήταν φτιαγμένες από τσόχα σε μορφή πουγκιού και είχαν μπροστά τους τυλιγμένα μυρωδικά, εποχικά φυτά.