Η στιλίστρια της Katie Holmes μοιράζεται τα στυλιστικά tips της

14.09.2021
Η στιλίστρια της Katie Holmes μοιράζεται τα στυλιστικά tips της
Η Allison Bornstein είναι η γυναίκα που αξίζει να γνωρίζεις

Αν δεν ξέρεις ποια είναι η Allison Bornstein, αρκεί να ξέρεις πως είναι στυλίστρια, και στόχος της είναι να κάνει τις πελάτισσες της να φαίνονται και να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο σαν τους εαυτούς τους.

Η στυλίστρια της Hailey Bieber μοιράζεται τα tips της για να βρεις το δικό σου στυλ

Μία από αυτές τις πελάτισσες είναι η Katie Holmes, μια στυλάτη γυναίκα χωρίς να βασίζεται σε παροδικές τάσεις. Η αθόρυβη προσέγγισή της στη μόδα χαρακτηρίζεται από κομψότητα και διαχρονικότητα. "Μπορείς να φοράς απλά πράγματα αλλά δεν χρειάζεται να είναι βαρετά", λέει η Allison. "Έχει να κάνει με τον τρόπο που φοράς τα κομμάτια, τον τρόπο που βάζεις το πουκάμισό σου, το γιακά ενός λευκού πουκάμισου που ξεπροβάλλει από ένα πουλόβερ. Μικρές πινελιές κάνουν πραγματικά τη μεγάλη διαφορά".

Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές της Allison για τη διαμόρφωση της χειμερινής σου γκαρνταρόμπας με στυλ:

Πειραματίσου με τα αξεσουάρ
"Μου αρέσει να ανακατεύω υφές. Ένας πολύ καλός τρόπος να αναβαθμίσεις ένα look είναι με ένα μεγάλο κασκόλ".

Μην φοβάσαι να προσπαθήσεις
"Κάτι που ακούω πολύ από τις γυναίκες είναι πως δεν θέλουν να φαίνονται σαν να προσπάθησαν πολύ, και ότι θέλουν να φαίνονται αβίαστες. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μοιάζεις σαν να προσπάθησες λίγο. Αφιέρωσε 15 λεπτά, αν τα έχεις στη διάθεση σου, και πειραματίσου".

Άλλαξε την τσάντα σου
"Η αλλαγή της τσάντας σου κάθε τόσο είναι ένας εύκολος τρόπος να αλλάξεις ολόκληρη την εμφάνισή σου. Ειδικά αν ντύνεσαι περίπου με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, το να έχεις διαφορετική τσάντα είναι χρήσιμο".

Βρες το τέλειο jean
"Έχω πει σε πολλούς πελάτες μου να ψάξουν το τέλειο jean για το σώμα τους. Λατρεύω τα ψηλόμεσα, jean με vintage look.

Μην αμελείς τη ζώνη
Το να φοράς ζώνη κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι αυτό το επιπλέον βήμα που κάνει να φαίνεται πως έχεις κάνει κάποια προσπάθεια και προσθέτει δομή.

Διάλεξε ένα κομμάτι statement
Επένδυσε σε ένα παλτό που θα είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Μπορείς να ντυθείς πολύ απλά, με ένα τζιν και πουλόβερ, αλλά αν προσθέσεις ένα ιδιαίτερο παλτό θα αναβαθμίσεις αμέσως το look σου.