Τι να φορέσεις και τι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

27.07.2020
Τι να φορέσεις και τι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού
Τα tips για να κάνεις καλή εντύπωση

Κανόνισες επιτέλους το πρώτο σου ραντεβού με το άτομο που σε ενδιαφέρει, και αφού καταλήξατε στη μέρα, την ώρα και το μέρος, προκύπτει ένα βασικό ερώτημα: "Τι να φορέσω;"

Μπορεί να σε αγχώνει αρκετά και να σκέφτεσαι πως τα ρούχα που θα επιλέξεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα κάνεις. Πολλές γυναίκες όμως, στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν και να σαγηνεύσουν, πέφτουν σε πολύ βασικές παγίδες; Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω για να τις μάθεις, όπως και το τι είναι καλύτερο να προτιμήσεις εκείνη τη σημαντική μέρα.

Δες και αυτό: Έχεις επαγγελματική βιντεοκλήση; Πώς να ντυθείς για να αποπνέεις αυτοπεποίθηση

Παρακάτω θα βρεις τα tips για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή outfit για να νιώθεις όμορφα και άνετα - και άρα, να περάσεις καλύτερα:

Προσαρμόσου
Ανάλογα με το που θα πάτε και τι θα κάνετε, ταίριαξε το σύνολο σου έτσι ώστε να είναι συμβατό. Αν πάτε για καφέ, ή για βόλτα σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, μην βάλεις παπούτσι με τακούνι απλά και μόνο επειδή θέλεις να είσαι όσο πιο εντυπωσιακή γίνεται.

Φόρεσε άνετα παπούτσια
Μπορεί να θέλεις να αναδείξεις την πιο θηλυκή σου πλευρά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να περπατάς άνετα για να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Καλύτερα λοιπόν να φορέσεις ένα ζευγάρι casual sneakers παρά τακούνια με τα οποία θα παραπατάς.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα σύνολα σου να φαίνονται πιο ακριβά

Απόφυγε τις πολλές...αποκαλύψεις
Πολλές γυναίκες πέφτουν στην παγίδα του να φορέσουν κάτι σούπερ σέξυ και αποκαλυπτικό προκειμένου να εντυπωσιάσουν το άτομο με το οποίο έχουν βγει πρώτο ραντεβού, αλλά είναι καλύτερο να κρατήσεις τις ισορροπίες αφήνοντας ακάλυπτο μόνο ένα σημείο του σώματος σου, και αυτό με τρόπο θηλυκό και κομψό. Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις ένα τοπ με ωραίο κολακευτικό ντεκολτέ και να το συνδυάσεις με μια ψηλόμεση midi φούστα.

Άφησε στην άκρη τα πολύ εκκεντρικά κομμάτια
Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, μας αρέσουν εκκεντρικά κομμάτια που στους άνδρες φαίνονται υπερβολικά. Προτίμησε κάτι πιο διαχρονικό και απλό, προσθέτοντας όμως λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το προσωπικό σου στυλ.