Πώς να καθαρίσεις τα λευκά αθλητικά σου παπούτσια

27.05.2020
Πώς να καθαρίσεις τα λευκά αθλητικά σου παπούτσια
Είναι πιο εύκολο απ'ότι φαντάζεσαι!

Η αλήθεια είναι πως ο καθαρισμός των παπουτσιών δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων αλλά και προτιμήσεων του περισσότερου κόσμου σε ό,τι αφορά τη ρουτίνα καθαρισμού των προσωπικών μας αντικειμένων. Είναι όμως κάτι που σίγουρα πρέπει να όλοι να κάνουμε, ειδικά με τα αθλητικά μας παπούτσια, εφόσον τα έχουμε φορέσει πολλές φορές.

Δες και αυτό: Ο τρόπος να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν για εσένα

Σαν γενικός κανόνας, θα πρέπει να κρατήσεις ότι αν λερωθούν τα λευκά σου αθλητικά, καλό είναι να τα καθαρίσεις το συντομότερο δυνατό, καθώς αν αφήσεις τη βρωμιά, θα είναι δυσκολότερο να την απομακρύνεις αργότερα. Σημαντικό κομμάτι καθαρισμού των αθλητικών σου είναι επίσης τα κορδόνια, τα οποία μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο ή να τα αφήσεις σε χλωρίνη για να καθαρίσουν. Για να καθαρίσεις τα λευκά σου πάνινα παπούτσια, πάρε μια βούρτσα για παπούτσια και μια λεκάνη με ζεστό νερό, τρίψε ελαφρά τον λεκέ έχοντας πρώτα αφαιρέσει τα κορδόνια. Στη συνέχεια, για να καθαρίσουν ακόμα περισσότερο, μπορείς να τα βάλεις στο πλυντήριο στην πλύση στο χέρι.

Σε ό,τι αφορά τις σόλες, μπορείς να τις καθαρίσεις με ένα πανάκι χρησιμοποιώντας σαπούνι και ζεστό νερό.

Αυτό το είδες; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς ανάλογα με την ηλικία σου χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου - Γιατί κάποια στιγμή θα βγούμε από το σπίτι..