Eva Mendes: Φοράει -μαζί- δύο φθινοπωρινές τάσεις με τον πιο εντυπωσιακό και σέξι τρόπο!

17.09.2018
Eva Mendes: Φοράει -μαζί- δύο φθινοπωρινές τάσεις με τον πιο εντυπωσιακό και σέξι τρόπο!
Η ηθοποιός και σχεδιάστρια έκανε μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις! Η Eva Mendes γιόρτασε την πέμπτη της συλλογή για χάρη της εταιρείας New York & Company με ένα ιδιαίτερο fashion show που έλαβε χώρα στο Los Angeles.

Διάβασε επίσης: Έτσι θα φορέσεις την top τάση στη μόδα του Φθινοπώρου!

Όπως ακριβώς περιμέναμε από την εκρηκτική fashionista, η συλλογή της για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018-2019 ήταν γεμάτη από τις μεγαλύτερες τάσεις και το φλογερό ταμπεραμέντο που τη διακρίνει. Το look ωστόσο που μας εντυπωσίασε περισσότερο από καθε άλλο ήταν εκείνο που η ίδια η Eva Mendes επέλεξε να φορέσει για το fashion show:

Ένα κομψό, καρό ταγιέρ σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με animal print γόβες και ζώνη. Το look της ολοκληρώθηκε από nude μακιγιάζ, χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά και μεταλλιζέ καφέ μανικιούρ! Δύο απόλυτα φρέσκιες τάσεις, το καρό και το animal print συνδυάζονται με τόλμη σε ένα look που δεν ανήκει μονάχα μπροστά από την κάμερα αλλά και στην.. αληθινή ζωή! Αρκεί, ωστόσο, να επιλέξεις ένα ταγιέρ σε ουδέτερη απόχρωση, όπως το κομψό, χλωμό μπεζ της Eva.

Διάβασε επίσης: Πες αντίο στη midi φούστα! Να τι θα φοράμε όλο το φθινόπωρο...

Και κάπως έτσι η λατινοαμερικάνα ηθοποιός απέδειξε για μία ακόμα φορά πως το maximal στυλ μπορεί να δείχνει απόλυτα κομψό και συγκροτημένο. Κι αν αναρωτιέσαι για το πώς καταφέρνει να αποπνέει πάντα σαγήνη και θηλυκότητα, το μυστικό της κρύβεται στις ζώνες που πάντα χρησιμοποιεί για να τονίζει την μέση της αλλά και στην επιλογή των παπουτσιών της: η Eva λατρεύει τις κλασικές, μυτερές γόβες σε κάθε υφή και απόχρωση!