Το top χρώμα του Φθινοπώρου πρωταγωνιστεί στα πιο chic looks του Αυγούστου!

27.07.2018
Το top χρώμα του Φθινοπώρου πρωταγωνιστεί στα πιο chic looks του Αυγούστου!
Κάνει κάθε outfit να μοιάζει "ακριβό"!

Δεν είναι μονάχα μία απόχρωση, αλλά πολλές διαφορετικές: είναι το χρώμα που ονομάζουμε συχνά "τερακότα" και ανταποκρίνεται σε ένα ολόκληρο φάσμα από γήινα, πλούσια χρώματα. Μπορεί να παίρνει την εμφάνιση απαλής ώχρας, ροζ-καφέ, κανελί, καμμένο πορτοκαλί, μπορντό-καφέ, να θυμίζει το περίπλοκο χρώμα της σκουριάς ή εκείνο της κανέλας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, έχει λατρευτεί ήδη από τις fashion influencers ανά τον κόσμο και κάνει κάθε look να μοιάζει "ακριβό".

Αποτελεί άψογο ταίρι για κάθε άλλη ουδέτερη απόχρωση, δείχνει θεικό μαζί με υπόλευκο ή μπεζ, αναδεικνύει ακόμα και τα πιο έντονα χρώματα όπως το κίτρινο και το κόκκινο και δίνει 70s σεξαπίλ στα πιο minimal looks!

Στα καταστήματα θα το βρεις ήδη σε μία πληθώρα αποχρώσεων, ρούχων και αξεσουάρ ενώ συνδυάζεται ιδανικά με τις ψάθινες τσάντες, τα ξύλινα κοσμήματα ή τα δερμάτινα σανδάλια που ΄λες φοράμε αυτή την εποχή.

Προσοχή όμως! Δεν πρόκειται για ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό trend! Η τερακότα θα μονοπωλήσει την ντουλάπα σου και το Φθινόπωρο που έρχεται, οπότε κάνε τις επιλογές σου σοφά ώστε να μπορείς να τις χαρείς για περισσότερο καιρό.

Δες παρακάτω πώς φορούν ήδη την τερακότα οι fashion influencers:

Σαν θαμπό πορτοκαλί

Με 70s αέρα

Καφέ-μπορντό τερακότα

Σαν πλούσιο σκούρο καφέ

Με την βελούδινη υφή ωμής τερακότας

Κόκκινο κανελί σαν φόντο σε μοτίβο

Ωμή τερακότα και στα μαγιό

Εδώ με χρώμα σαν κοκκινόχωμα

Σε καφτάνι που θυμίζει Μαρόκο

Το πλούσιο καμμένο-πορτοκαλί σε δύο chic φορέματα