Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; 4 πράγματα για να έχεις πάντα μαζί σου!

28.07.2018
Ταξιδεύεις με αεροπλάνο; 4 πράγματα για να έχεις πάντα μαζί σου!
Όλα όσα πρέπει να έχεις στην καμπίνα του αεροπλάνου σύμφωνα με μία αεροσυνοδό!

Μπορείς να φανταστείς κάποιον καταλληλότερο για να μας δώσει συμβουλές για το αεροπλάνο,από μία αεροσυνοδό; Ούτε κι εμείς! Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για εναέριο ταξίδι, το συγκεκριμένο άρθρο θα σε βοηθήσει να πακετάρεις τη βαλίτσα που θα πάρεις μαζί σου στην καμπίνα.

Το site Insider ρώτησε διάφορες αεροσυνοδούς ποιο είναι το αντικείμενο που έχουν πάντα μαζί τους στα ταξίδια τους! Βρες τις επικρατέστερες απαντήσεις παρακάτω:

#1 Ηλεκτρονικά είδη

Ένα μακρύ καλώδιο φόρτισης για το κινητό σου, ένα powerbank και ένα mp3 player είναι αρκετά για να σε ψυχαγωγήσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της πιο μεγάλης πτήσης!

#2 Παρεό ή πασμίνα

Είναι απλά ένα ορθογώνιο κομμάτι ύφασμα κι όμως ειναι εκπληκτικά πρακτικό. Ανάλογα με την εποχή, ένα παρεό ή μια πασμίνα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ελαφριά κουβέρτα, σε μαξιλάρι ή σε κασκόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης σου.

#3 Καλλυντικά

Τα ταξίδια σε μεγάλο υψόμετρο δημιουργούν στρες στην επιδερμίδα. Γι'αυτό και πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου μία κρέμα χεριών και σώματος με φυσικά συστατικά, μια μικρή συσκευή μασάζ και μια μάσκα ματιών, που θα σε βοηθήσουν να πολεμήσεις την ξηρότητα, το πιάσιμο στον αυχένα ή την μέση σου αλλά και το πρήξιμο του προσώπου και των ματιών από το υψόμετρο.

#4 Ένα μπουκάλι για νερό

Αντί να ζητάς ένα ένα τα ποτήρια με το νερό, πάρε μαζί σου ένα άδειο μπουκάλι το οποίο μπορείς να γεμίζεις ξανά και ξανά ώστε να παραμείνεις καλά ενυδατωμένη. Το άφθονο νερό θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να επανέλθει γρήγορα από ένα jet lag αλλά και από το πρήξιμο στην κοιλιά που συχνά προκαλείται σε κάθε πτήση.