4 τάσεις στα καπέλα που θα λατρέψεις φέτος τον χειμώνα

27.01.2017
Έχεις νιώσει ποτέ πως όταν κοιτιέσαι στον καθρέφτη και πάλι κάτι λείπει και το στιλ σου δεν είναι τέλειο; Τότε δεν έχεις ακόμη βρει το κατάλληλο headwear αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις την εμφάνισή σου. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι τάσεις στα καπέλα που θα αγαπήσεις φέτος τον χειμώνα.

Οι σκούφοι και τα σκουφάκια:

Φυσικά και δεν υπάρχει πιο σημαντικό αξεσουάρ που αναδεικνύει το χειμερινό σου στιλ ενώ σε κρατάει ζεστή όσο ο σκούφος ή το σκουφάκι σου. Φέτος θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ακουφάκια σε σχέδια, ποιότητα και υφές.

Τα σκουφάκια σε γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ και το μπεζ είναι χρώματα που αξίζει να σκεφτείς μιας και μπορείς άνετα να τα ταιριάξεις με όλα.

Ο μπερές:

Ο μπερές είναι ένα ακόμη αξεσουάρ που φέτος θα δεις να κυκλοφορεί παντού και που τώρα δεν θα δεις να φορούν μόνοι οι γαλλίδες. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που σε κάνει και ξεχωρίζει και κυριάρχησε στα χειμερινά σόου των οίκων Giorgio Armani, ενώ στα σόου του οίκου Mara Hoffman στην βελούδινη εκδοχή του τάβηξε όλα τα βλέμματα.

Tα γούνινα:

Tα γούνινα καπέλα που είδαμε στις χειμερινές κολεξιόν των διάσημων οίκων καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και τα γούνινα καπέλα είναι στο επίκεντρο τη φετινή σεζόν. Στα σόου της Sonia Rykiel τα γούνινα καπέλα έμοιαζαν με περούκες ενώ στον Louis Vuitton και στον Blumarine είδαμε τα γούνινα καπέλα να κλεβουν την παράσταση.

Η κουκούλα σου:

Είτε πρόκειται για το φούτερ ή για το παλτό σου η κουκούλα σου γίνεται τώρα το απόλυτο αξεσουάρ σου και αν και το τρεντ δεν το είδαμε τόσο πολύ στις διάσημες πασαρέλες, πρόκειται για μια τάση που δεν θα μπορέσεις να τις αντισταθείς και την βάζουμε στην κατηγορία των headwear μιας και η κουκούλα στην ουσία λειτουργεί σαν αξεσουάρ για το κεφάλι σου. Η τάση κυριάρχησε στον οίκο Alexander Wang και Yeezy.