4 πανωφόρια για να αγοράσεις με τις εκπτώσεις

17.01.2017
Φυσικά και θέλεις και παπούτσια και καλλυτνικά και κασκόλ, αλλά τέτοιες μέρες και ώρες το βασικό που θα ζηλέψεις είναι ένα παλτό, ένα μπουφάν, κάτι για όλες τις ώρες που θα είναι μια επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου. Εμείς σου δίνουμε τις ιδέες, εσύ αποφασίζεις... Ελένη Αναστασάκη

Το μιλιτέρ:

Το στρατιωτικό στιλ είναι μόδα και αυτό είναι κάτι που έχουμε δει πολύ στις διάσημες πασαρέλες και έτσι και τον χειμώνα του 2017 δεν μας κάνει καμία εντύπωση που είναι μια τάση που κυριαρχεί πολύ. Τα χακί πανοφώρια που είδαμε στον οίκο Prada κρύβουν αυτό που υπάρχει κάτω από αυτό ενώ και οι μιλιτέρ λεπτομέρειες είναι ικανές να αλλάξουν τελείως το στιλ μας. Η τάση κυριάρχησε και στον οίκο Topshop Unique αλλά και τον Burberry ενώ γούνινες λεπτομέρειες στις χακί δημιουργίες του Christopher Kane δημιούργησαν μοναδικά λουκ και το μόνο βέβαιο είναι πως είναι το μιλιτέρ πανωφόρι είναι ένα διαχρονικό κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σου.

Το δερμάτινο:

Σαν μηχανόβια! Μια ακόμη τάση που φαίνεται πως εντυπωσιάζει και τη νεά σεζόν δεν είναι άλλη από τα biker τζάκετ που έχουν κατακτήσει τις πασαρέλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πρόκειται για ένα πολύπλευρο τρεντ που μπορούμε να φορέσουμε με όλα και όλες τις ώρες της ημέρας και είναι σίγουρα ένα κομμάτι που αξίζει να αναζητήσουμε με τις χειμερινές εκπτώσεις. Τη νεά σεζόν φοράμε το δερμάτινο μας με φορέματα που μπορεί να φτάνουν μέχρι το πάτωμα αλλά και με τζιν ακόμη και με φορέματα και μάλιστα όλες τις ώρες. Στα ράφια των καταστημάτων θα το βρεις σε πολλά και διαφορετικά χρώματα και σχέδια και εσύ δεν μένει παρά να διαλέξεις εκείνο το χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου. Η τάση κυριάρχησε στους οίκους Valentino, Gucci, Alexander McQueen, Etro και όχι μόνο.

Το μακρύ παλτό:

Έχουμε δει τα παλτό σε διαφορετικά υφάσματα και με πολλά και διάφορα σχέδια αυτό όμως που δεν είχαμε δει εδώ και καιρό και φέτος έχει κατακλύσει τις πασαρέλες είναι η τάση που θέλει τα παλτό να ακουμπούν κάτω και να σκουπίζουν-χωρίς υπερβολές- το πάτωμα. Το μακρύ παλτό είναι ένα κομμάτι μόδας που δεν θα το βαρεθείς αλλά αντίθετα θα το λατρέψεις όλες τις ώρες της ημέρας και στην μονόχρωμη ή εμπριμέ εκδοχή του δεν θα μετανιώσεις που το αγόρασες με τις εκπτώσεις!

Το ζεστό και φουσκωτό μπουφάν:

Ένα από τα πιο "ζεστά" και εντυπωσιακά τρεντ για το φθινόπωρο και κυρίως για τον χειμώνα είναι τα φουσκωτά μπουφάν. Η τάση κυριάρχησε στους οίκους Chanel σε μπουφάν αλλά και φορέματα αλλά και σε bomber στον Haider Ackermann αλλά και στους οίκους Louis Vuitton, Baleciaga και Stella McCartney που κατάφεραν να αναβιώσουν ένα σχεδόν νεκρό τρεντ και να το αναδείξουν στην πιο "ζεστή" και τρέντι τάση της σεζόν. Το μπεζ και το μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες είναι πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές που μπορείς να αναζητήσεις τώρα.