5 κομμάτια μόδας που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

13.01.2017
Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας και δεν φοράμε και κάποια άλλα κομμάτια που δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από επάνω μας.

Το skinny τζιν:

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ ειδικά τώρα που τα πιο φαρδιά πανωφόρια δίνουν και παίρνουν. Φόρεσε το αγαπημένο σου skinny τζιν με φλατ μποτάκια και έχεις έτοιμο ένα εντυπωσιακό statement ντύσιμο για όλη την ημέρα!

Το statement πανωφόρι:

Φυσικά και ένα παλτό σε εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου, αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος να το κάνεις. Το πανωφόρι σου είτε πρόκειται για ένα μακρύ παλτό που είναι και τάση φέτος ή για ένα κοντό bomber jacket που επίσης είναι μόδα καλό είναι να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να ξεχωρίζει. Το κόκκινο, το μπλε ελεκτρίκ ή το γούνινο παλτό ή ακόμη και ένα απλό παλτό με λεπτομέρειες γούνας θα πετύχει τέλεια τον σκοπό του!

Το αξεσουάρ για το κεφάλι σου:

Φυσικά και τα αξεσουάρ του χειμώνα όπως τα καπέλα και οι σκούφοι είναι εκείνα που αλλάζουν τελείως το στιλ σου στο λεπτό και ...bonus σε προσπατεύουν από το κρύο.

Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο:

Δεν είναι μυστικό πως οι συγκεκριμένες μπότε μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν. Σα μαύρο χρώμα ή σε απόχρωση του καφέ ακόμη και του μπορντό οι ψηλές μπότες εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό στιλ ειδικά αν τις συνδυάσεις με μίνι φούστα ή με φόρεμα.

Το πλεκτό φόρεμα:

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δείξεις τα πόδια σου και να δημιουργήσεις ένα βολικό στιλ είναι χωρίς αμφιβολία το πλεκτό φόρεμα που θα το ταιριάξεις τέλεια με καλσόν από μέσα και με το αγαπημένο σου μακρύ φόρεμα από επάνω.