4+1 παπούτσια για να ψάξεις στις εκπτώσεις

18.01.2017
Φυσικά και δεν είναι απλά παπούτσια αλλά είναι ο αγαπημένος σου τρόπος για να "δέσεις" και να ολοκληρώσεις τέλεια το στιλ σου. Κάτι παραπάνω από απλά τα παπούτσια σου μπορούν να είναι ακόμη και το φετίχ σου και καλό είναι να εκμεταλλυτείς τι καλές τιμές που έχουν λόγω των χειμερινών εκτπώσεων τα καταστήματα και να αναζητήσεις τα παρακάτω σήμερα κιόλας.

Μποτάκια τα αγαπημένα:

Φυσικά και ένα ζευγάρι μποτάκια είναι μια επένδυση που δεν θα μετανιώσεις που θα κάνεις τώρα με τις εκτπώσεις. Τα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο ή επάνω από τον αστράγαλο είναι ιδανικά για αυτές τις ημέρες και όχι μόνο αφού και δεν σε αφήνουν να βραχείς αλλά και είναι απόλυτα στιλάτα. Στην κλασική και αγαπημένη μαύρη εκδοχή τους ή στην πιο "γλυκιά" καμιλό απόχρωση τα μποτάκια και φέτος κυριάρχησαν στις χειμερινές πασαρέλες αλλά και στις καρδιές μας και δεν θα το μετανιώσεις που θα κυνηγήσεις ένα ζευγάρι μποτάκια από το αγαπημένο σου μαγαζί!

Στον Tommy Hilfiger είδαμε τις ψηλές κάλτσες με μποτάκια να δημιουργούν ένα μοναδικό στιλ.

Tα μυτερά:

Τα μυτερά παπούτσια επανέρχονται δυναμικά στη μόδα με έναν πιο σικάτο τρόπο από ότι τα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Μπορεί να μην είναι και το πιο άνετο παπούτσι γιατί τα πόδια μας πολλές φορές υποφέρουν μέσα σε αυτά αλλά φέτος είναι πιο μοδάτα από ότι συνήθως.

Στον Emilio Pucci είδαμε τα μυτερά παπούτσια έρχονται σε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς ενώ στον Alexander Wang τα είδαμε σε σιλ μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο σε σουεντ με δαντέλα στο επάνω μέρος.

Το μυτερό στιλ θα το δουμε παντού από τις δερνμάτινες μπότες μέχρι τα πιο "καλά" πέδιλα με παγιέτες σε στιλ μιούλ αφού είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν.

Και στον Narciso Rodriguez είδαμε τα "μυτερά" μποτάκια που έφταναν μέχρι τον αστράγαλο να ολοκληρώνουν τέλεια το στιλ των μοντέλων.

Οι ψηλές μπότες:

Οι ψηλές μπότες είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν κα όχι άδικα αφού είναι δυαντόν να μεταμορφώσουν το στιλ σου. Συδνυάσε τες με μίνι φόρεμα ή ακόμη και με τζιν σορτσάκι και θα δεις πως θα δημιουργήσεις το απόλυτο λουκ της σεζόν.

Lace up:

Τα παπούτσια με κορδόνια πρωταγωνιστούν στις προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων και τη νέα σεζόν. Σε πέδιλα ή ψηλοτάκουνα, το μόνο βέβαιο φέτος είναι πως πρόκειται για το απόλυτο τρεντ και δεν θα μετανιώσεις αν αγοράσεις ένα ζευγάρι τώρα με τις εκπτώσεις.

Δερμάτινα:

Φυσικά και τα δερμάτινα παπούτσια που είδαμε στις πασαρέλες δεν ήταν λίγα και φυσικά και δεν πρόκειτια για μια τάση που δεν περιμέναμε. Ένα από τα σημαντικότερα τρεντ για το 2016 δεν είναι άλλο από τα δερμάτινα παπούτσια που ειδικά τώρα δεν θα μετανιώσεις αν βρεις σε τιμές ευκαιρίας.