BREEZE Watches S/S '14: Oι λαμπερές κίτρινες αποχρώσεις που θα λατρέψεις

13.06.2014
Τα καλοκαιρινά χρώματα της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 στις λαμπερές κίτρινες αποχρώσεις του ήλιου αναδεικνύονται στο απόλυτο must-have της σεζόν! Το Breeze μετατρέπει το ρολόι στο απόλυτο fashion στοιχείο του λουκ μας που αποπνέει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, αυθεντικότητα και δυναμισμό! Πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες & μοναδικές υφές ισορροπούν τέλεια με το ανατρεπτικό design, την ποιότητα κατασκευής αλλά και την εξαιρετικά προσιτή τιμή τους. Οι σούπερ καλοκαιρινές προτάσεις του Breeze σε εντυπωσιακές κίτρινες αποχρώσεις έρχονται σε τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη και μαυρισμένη επιδερμίδα μας! Προσθέστε stylish πινελιές στην καθημερινότητά σας με ρολόγια BREEZE που… μυρίζουν καλοκαίρι και μην ξεχνάτε πως όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι αδιάβροχα (100m water resistant), δηλαδή ιδανικοί σύντροφοι στις δροσερές βουτιές σας! Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025. http://www.breezewatches.com https://www.facebook.com/breezewatches

Τα καλοκαιρινά χρώματα της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 στις λαμπερές κίτρινες αποχρώσεις του ήλιου αναδεικνύονται στο απόλυτο must-have της σεζόν!
Το Breeze μετατρέπει το ρολόι στο απόλυτο fashion στοιχείο του λουκ μας που αποπνέει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, αυθεντικότητα και δυναμισμό! Πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες & μοναδικές υφές ισορροπούν τέλεια με το ανατρεπτικό design, την ποιότητα κατασκευής αλλά και την εξαιρετικά προσιτή τιμή τους.
Οι σούπερ καλοκαιρινές προτάσεις του Breeze σε εντυπωσιακές κίτρινες αποχρώσεις έρχονται σε τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη και μαυρισμένη επιδερμίδα μας! Προσθέστε stylish πινελιές στην καθημερινότητά σας με ρολόγια BREEZE που… μυρίζουν καλοκαίρι και μην ξεχνάτε πως όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι αδιάβροχα (100m water resistant), δηλαδή ιδανικοί σύντροφοι στις δροσερές βουτιές σας!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

http://www.breezewatches.com
https://www.facebook.com/breezewatches