BREEZE Watches S/S '14: Φέτος το καλοκαίρι λατρεύουμε τα Pastel!

20.05.2014
Οι μοναδικές παστέλ αποχρώσεις της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 αναδεικνύονται στο απόλυτο must-have της σεζόν! Μοναδικές υφές & πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες αναμειγνύονται με την εντυπωσιακή παλέτα των παστέλ χρωμάτων του Breeze και μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood! Τα ρολόγια & οι χρονογράφοι BREEZE σε εντυπωσιακές ροζ & τυρκουάζ αποχρώσεις κρατούν τις ισορροπίες ανάμεσα στο σέξι, γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ και στην αυθεντική θηλυκότητα. Θηλυκότητα που μας συνοδεύει σε όλες τις καλοκαιρινές μας βόλτες, αλλά και τις … βουτιές(!!), καθώς όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως και τα 100m! Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025. www.breezewatches.com www.facebook.com/breezewatches

Οι μοναδικές παστέλ αποχρώσεις της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 αναδεικνύονται στο απόλυτο must-have της σεζόν!

Μοναδικές υφές & πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες αναμειγνύονται με την εντυπωσιακή παλέτα των παστέλ χρωμάτων του Breeze και μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood! Τα ρολόγια & οι χρονογράφοι BREEZE σε εντυπωσιακές ροζ & τυρκουάζ αποχρώσεις κρατούν τις ισορροπίες ανάμεσα στο σέξι, γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ και στην αυθεντική θηλυκότητα.

Θηλυκότητα που μας συνοδεύει σε όλες τις καλοκαιρινές μας βόλτες, αλλά και τις … βουτιές(!!), καθώς όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως και τα 100m!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches