Christmas light Glam: Η Ελένη Μενεγάκη με το ιδανικό outfit για ένα γιορτινό απόγευμα

10.12.2023
Christmas light Glam: Η Ελένη Μενεγάκη με το ιδανικό outfit για ένα γιορτινό απόγευμα
Οι γιορτές ολοένα και πλησιάζουν και θα αρχίσουν σιγά σιγά τα καλέσματα. Μπορεί να μην είναι όλα βραδινά και επίσημα αλλά γιορτινά μπορούν να είναι όποια ώρα της ημέρας.

Ο καιρός ακόμη δεν θυμίζει Δεκέμβη, αλλά το Χριστούγεννα πλησιάζουν... ολοταχώς και ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να ετοιμάζεται σε όλους τους τομείς.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν στολίσει ακόμη, μάλλον αυτό το Σαββατοκύριακο θα το κα΄νουν ενώ θα αρχίσουν, χωρίς αμφιβολία, να καίνε και οι φούρνοι. Μπισκότα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σοκολατάκια, όλες οι γιορτιές λιχουδιές θα αρχίσουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Και φυσικά, αρχίζουν και τα καλέσματα. Γιατί εκτός από τις εξόδους, φίλοι και οικογένεια μαζεύονται και σε σπίτια, κάθε μέρα (ειδικά τα Σαββατοκύριακα μέχρι να φτάσουν οι αργίες των γιορτών) για ένα κρασάκι, για παρέα και κουβέντα.

Φέτος φτιάξε νέες παραδόσεις για σένα και τους αγαπημένους σου

Για τα καλέσματα αυτά, λοιπόν, που ναι μεν δεν θέλεις να ντυθείς επίσημα όμως ούτε και με φόρμες θέλεις να πας χρονιάρες μέρες, το ντύσιμο της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της Παρασκευής μας δίνει την τέλεια έμπνευση για... light Glam εμφανίσεις.

Μία δερμάτινη φούστα επέλεξε η Ελένη, που μπορεί να είναι και παντελόνι, ή παντελόνα, υπάρχουν άφθονα στην αγορά αυτό τον καιρό και τη συνδύασε με ένα πλεκτό πουλόβερ σε χρυσούς τόνους που πρόσθεσε λίγη λάμψη για την περίσταση.

{https://www.instagram.com/p/C0l3Wq3t4Aw/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.12.2023 - 16:22