4 απίθανες ιδέες για να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα και το Φθινόπωρο

30.09.2023
4 απίθανες ιδέες για να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου φορέματα και το Φθινόπωρο
Πάει και ο Σεπτέμβρης! Έρχεται ο Οκτώβρης και μαζί περιμένουμε σιγά σιγά και μια αλλαγή στις θερμοκρασίες άρα και στην γκαρνταρόμπα!

Η αλλαγή των εποχών, όσο λιγότερο ξεκάθαρη κι αν γίνεται κάθε χρόνο, φέρνει και αλλαγές στην ντουλάπα σου. Καθώς προχωράμε προς τον Χειμώνα, τόσο και περισσότερο... ύφασμα θέλουμε πάνω μας, όλο και μια... ζακετούλα ζητάμε!

Κι όμως, μέχρι να φτάσουμε στα μάλλινα, υπάρχουν τρόποι να χαρούμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα για λίγο ακόμη.

Ιδού μερικε΄ς προτάσεις από την αγαπημένη μας influencer της μόδας, Maria Alcalde.

Ξεκινάμε με το λευκό shirt dress που φορούσες τα βραδάκια του καλοκαιριού, το οποίο αν συνδυάσεις με ένα ζακετάκι και μια ζώνη (που το κάνει να φαίεται και σαν φούστα) μαζί με τις ανάλογες μπότες που θα του δώσει έναν άλλο, ολοκαίνουργιο χαρακτήρα!

1_34.jpg

Έχεις ένα κοντομάνικο φορεματάκι που αγαπάς αλλά δεν θέλεις ακόμη να το «αποσύρεις»; Διάλεξε ένα πουλοβεράκι όπως η Maria στη φωτογραφία, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι μποτάκια και τα ανάλογα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη για τη φθινοπωρινή βερσιόν του αγαπημένου σου ρούχου.

3_18.jpg

Σίγουρα θα έχεις στην ντουλα΄πα σου ένα μακρύ τιραντέ φόρεμα που σε «έβγαλε ασπροπρόσωπη» όλο το καλοκαίρι. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι κατάλληλο για κα΄θε ώρα της ημέρας ανάλογα με τα αξεσουάρ που επιλέγει κανείς. Με ένα τζινάκι και sneakers λοιπόν, έτοιμο το φθινοπωρινό λουκ!

4_9.jpg

Η τουνίκ που φορούσες ανοιχτή επάνω από το μαγιό σου όλο το καλοκαίρι μπορεί να πάρει ένα άλλο χαρακτήρα αν

2_19.jpg

Δες στη συνέχεια το post όπως δημοσιεύτηκε και πάτα στον σύνδεσμο για μερικές ακόμη ιδέες σχετικά με το πώς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα το φθινόπωρο.

{https://www.instagram.com/p/Cxp_VJjMHOd/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.09.2023 - 23:01