Ρουμ παντς

10.04.2008

Τι έχουμε:

  • 1/2 λίτρο ρούμι
  • 1/2 λίτρο χυμό ανανά
  • 1/2 λίτρο τζίντζερ έιλ
  • 3 φλιτζ. χυμό πορτοκαλιού
  • 2 φλιτζ. χυμό λεμονιού
  • 2 φλιτζ. ζάχαρη

Για το γαρνίρισμα:

  • φέτες πορτοκαλιού
  • παγάκια

Τι κάνουμε:

Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό ανανά, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού, τον χυμό λεμονιού, το ρούμι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στο μπολ τα παγάκια, το τζίντζερ έιλ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε, γαρνίροντας με φέτες πορτοκαλιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ