Άγιος Βαλεντίνος: 3 ιδέες για χαριτωμένες λιχουδιές με τις απαραίτητες καρδούλες της μέρας

13.02.2024
Άγιος Βαλεντίνος: 3 ιδέες για χαριτωμένες λιχουδιές με τις απαραίτητες καρδούλες της μέρας
Η γιορτή των ερωτευμένων αύριο και αν έχεις όρεξη να κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη (ακόμη και στον εαυτό σου) σου έχουμε τρεις γλυκύτατες και εύκολες προτάσεις σε βαλεντινίστικο mood. Έσω έτοιμη!

Γιατί ναι, ο έρωτας περνά από το στομάχι αλλά και το... μάτι παίζει τον ρόλο του.

Σκέψου, για παράδειγμα ένα κρασάκι με το παρακάτω ορεκτικό. Θα χρειαστείς απλά μικρά μοτσαρελάκια, δυόσμο και ντοματίνια, όμως πρόσεξε να είναι βελανίδια για να μπορέσουν να βγάλουν το σχήμα που χρειάζεσαι. Επίσης, θα χρειαστείς ξύλινα καλαμάκια για το... σούβλισμα.

Κόψε διαγώνια τα βελανίδια και γύρισέ τα όπως στο βίντεο, έτσι ώστε να σχηματίσουν μια καρδούλα και πέρασέ τα στο καλαμάκι εναλλάξ με το μοτσαρελάκι και στις άκρες πέρασε και δυο φυλαράκια δυόσμου για το χρώμα και το άρωμα, φυσικά.

{https://www.instagram.com/p/C13Foixu-CS/}

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 10 παράξενα πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη γιορτή των ερωτευμένων

Άλλη μία πρόταση που μπορείς να εφαρμόσεις ακόμη και για τα παιδιά σου ή ακόμη και για το δικό σου lunch box (μέρα πού'ναι) έχει να κάνει με ένα... γράμμα αγάπης!

Μελέτησε το βίντεο που ακολουθεί και βάλε τις δικές που πινελιές. Θα χρειαστείς μια φέτα ψωμί για τοστ και ό,τι άλλο αγαπάς. Βούτυρο και μαρμελάδα, φυστικοβούτυρο, μέλι, ταχίνι, τα πα΄ντα χωράνε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις τη φέτα ώστε να σχηματιστεί ένας φάκελος τον οποίο θα σφραγίσεις με ένα κουφετάκι καρδούλα. Και του χρόνου.

{https://www.instagram.com/p/C240Z5yLwws/}

Eίσαι single: 7 τρόποι για να περάσεις αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τέλος, τι θα έλεγες για ένα μπουκέτο με φρούτα και τυράκια γεμάτα καρδούλες και αγάπη; Μπορείς να τα έχεις στο σπίτι για το ραντεβού σου ή να τα στείλεις όπου ποθείς.

Στα υλικά θα χρειαστείς Mini Babybel τυράκια, μια μικρή κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς, ρόγες σταφίλια πράσινα και κόκκινα, φράουλες, και πάλι καλαμάκια για σουβλάκια, και στο τέλος λίγη πρασινάδα για το γέμισμα και περιτύλιγμα.

Κόψε τις καρδούλες στα τυράκια όπως θα δεις στο βίντεο και τα υπόλοιπα είναι απλό γέμισμα.

{https://www.instagram.com/p/C2FnGYwCu2c/}

Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2024 - 18:08