Christmas antipasto: Η μητέρα της Kate Midletton προτείνει το πιο εναλλακτικό, γιορτινό πρώτο πιάτο

19.12.2021
Christmas antipasto: Η μητέρα της Kate Midletton προτείνει το πιο εναλλακτικό, γιορτινό πρώτο πιάτο
Μπήκαμε στην εορταστική περίοδο και τα τραπέζια -αν και κάπως δισταστικά και φέτος- θα γίνουν! Ιδού μια ξεχωριστή πρόταση, ιδανική για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Ξεκινά από αύριο η εβδομάδα των Χριστουγέννων και οι προετοιμασίες κορυφώνονται -ακόμη και εν μέσω κορονοιού. Αν είσαι στη φάση που οργανώνεις το εορταστικό μενού, ή αν έχεις καλέσει φίλους κάποιο βράδυ για κρασάκι, τζάκι και κουβεντούλα σου έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για πρώτο πιάτο (antipasto, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ιταλοί) ή και για συνοδευτικό/τσιμπητό βραδιάς κρασιού από μόνο του.

Η πρόταση έρχεται από τη μητέρα της Kate Middleton και την εταιρεια διοργάνωσης εκδηλώσεών της, Party Pieces. Το "αλιεύσαμε" από σημερινή της ανάρτηση στο Instagram ενώ και εκείνη το έχει δανειστεί από τον λογαριασμό @my_foodie_baby που έχει δανειστεί από εκείνους το πανέμορφο πιάτο.

Και εξηγούμε.

Η Carole Middleton, λοιπόν, προτείνει το συγκεκριμένο δεντράκι ως πρώτο πιάτο για το γιορτινό τραπέζι για μικρούς και μεγάλους (με μερικές, ίσως, αναγκαίες προσαρμογές γεύσεων).

Στη συγκεκριμένη πρόταση εντάσσεται τυρί, σαλάμι, ζαμπόν, καρότο, αγγουράκι, πίκλα και πεπόνι για την κορυφή! Όλα τα υλικά κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να δημιουργούν ένα δεντράκι και περασμένα σε ένα ξυλάκι για σουβλάκι. Αν πρόκειται να φάνε από αυτό πολύ μικρά παιδιά, μπορεί το ξυλάκι να αντικατασταθεί από καλαμάκι!

Ιδού και καλές γιορτές:

Αν θέλεις, πάντως, κι άλλες ιδέες από δεντράκια που τρώγονται κάνε κλικ ΕΔΩ και διάλεξε αναλόγως