Victoria Bechkam: Η τούρτα γενεθλίων της δεν ήταν τούρτα [βίντεο]

19.04.2018
Victoria Bechkam: Η τούρτα γενεθλίων της δεν ήταν τούρτα [βίντεο]
44 χρόνια ζωής συμπλήρωσε χθες η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, αλλά έσβησε μόνο ένα, επάνω σε ένα "γλυκό" που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της.

Πανευτυχής, η Victoria Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της και φρόντισε να κοινοποιήσει μερικές από τις εορταστικές εκδηλώσεις και στους διαδυκτιακούς της φίλους!

Αρχικά καμάρωσε μια μέρα πριν αγκαλιά με τα τέσσερα παιδιά της και ανήμερα έσβησε το κεράκι της σε μια τούρτα που της έφτιαξαν οι δικοί της, με βάση -προφανώς- τις διατροφικές της συνήθειες.

Φαίνεται ότι η 44χρονη Vic έχει αφαιρέσει τη ζάχαρη τόσο αυστηρά από τη ζωή της που ούτε σε μια μέρα σαν αυτή δεν επιτρέπει μια... παρασπονδία. Η οικογένειά της το ξέρει καλά, εξ ου και η "τούρτα" από καρπούζι και φράουλες που της πρόσφερε!!!!

Για του λόγου αληθές, δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας όμως ταυτόχρονα μέχρι και την οργή μερικών θαυμαστών της.

Love from a very lucky mummy x 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 I love u all so so much x kisses @davidbeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harper x 💕💕💕💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Μηνύματα όπως "Αν δεν μπορείς να ένα κομμάτι τούρτας στα γενέθλιά σου τότε ζεις μια λυπηρή ζωή", ή "Μία μέρα τον χρόνο, όπως στα γενέθλιά σου, άσε τα μαλλιά σου κάτω, λύσε και τη ζώνη σου, χαλάρωσε λίγο, YOLO! Είναι η πιο λυπηρή τούρτα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου" , εμφανιζόταν στα σχόλια, μεταξύ, όμως πολλών άλλων που εξέφραζαν τον θαυμασμό για την πολύ πρωτότυπη ιδέα..

Έτσι είναι πάντως. Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλα!!