Όσα δεν ήξερες για τον διάσημο μάγειρα Γκόρντον Ράμσεϊ

14.06.2016
Είναι ένας από τους διασημότερους κι ακριβοπληρωμένους σεφ στον κόσμο. Κι όμως μερικά πράγματα προκαλούν αίσθηση για τον "Εφιάλτη στην κουζίνα" και αθηρόστομο Γκόρντον Ράμσεϊ. Θα περίμενε κανείς πως είχε μεράκι από παιδί με τη μαγειρική ή πως το φαγητό είναι πάνω απ΄όλα!

Κι όμως το προφίλ του διάσημου μάγειρα είναι πολύ διαφορετικό.

Μάθε 5 πράγματα γι΄ αυτόν που προκαλούν έκπληξη!

1. Ο ίδιος δεν τρώει ποτέ ολοκληρωμένο γεύμα ή δέιπνο

Όπως έχει δηλώσει ο σεφ προτιμά να τσιμπολογάει - πέντε φορές την ημέρα - και προτιμά μικρές μεριδούλες για να διατηρεί την ενέργειά του όλη την ημέρα αντί να τρώει τρία κύρια γεύματα. Θα πεί για παράδειγμα χυμούς, κοτόπουλο με σαλάτα, μπάρες δημητριακών και φρούτα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2. Ενδιαφέρεται εξίσου για την φυσική του κατάσταση όπως και για το φαγητό

Ο Ράμσεϊ συχνά συμμετέχει σε μαραθωνίους κι αγώνες δρόμου και διατηρεί τη φυσική του κατάσταση.

3. Είναι ένας από τους 25 πιο ακριβοπληρωμένους του πλανήτη

Σύμφωνα με το Forbes ο Ράμσαϊ βρίσκεται στην 21η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων σεξ παγκοσμίως με το ετήσιο εισόδημά του να αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

4. Ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής, Όχι σεφ

Ένας τραυματισμός του κατέστρεψε το όνειρο νωρίς κι έτσι αποφάσισε να σπουδάσει Ξενοδοχειακά. Στην πορεία τον κέρδισε η μαγειρική και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

5. Ο διάσημος σεφ Μάριο Μπατάλι τον είχε "εξοστρακίσει" από το εστιατόριό του

Ο σεφ δε μπορούσε να δεχτεί τις προσβολές του συναδέλφου του, ούτε τα παρατσούκλια που του κολλούσε με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να τεταθούν.

6. Αυτό θα ήθελε για τελευταίο του γεύμα

Αν σου έκανε κάποιος αυτή την ερώτηση τι θα απαντούσες; Αν και μάγειρας με πολλά μισελέν ο Ράμσεϊ θα διάλεγε ένα απλό ροσμπίφ με συνοδεία καλού κόκκινου κρασιού!