Νέα συνήθεια

20.01.2015
Η αλήθεια εΙναι ότι το pre/after-theatre dinner δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα των Ελλήνων όπως συμβαίνει, παράδειγμα, με τους Βρετανούς.

Η αλήθεια εΙναι ότι το pre/after-theatre dinner δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα των Ελλήνων όπως συμβαίνει, παράδειγμα, με τους Βρετανούς. Το Fuga, όμως, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ήρθε να αλλάξει τα πράγματα. Με πολλές ελπίδες από τη στιγμή που ξεκίνησε από την ομάδα του Andrea Berton από το Μιλάνο, δημιούργησε ουσιαστικά μόδα σε ένα είδος που ήταν άγνωστο. Και αυτήν τη χρονιά ο Θάνος Κουλτούκης επιμένει ιταλικά, αλλά με ελληνικό twist. Η σούπα γλυκιάς κολοκύθας με ρικότα και καβουρδισμένα φιστίκια και μέλι δίνει τη χειμωνιάτικη γλύκα που χρειάζεται κανείς, το μοσχαρίσιο μάγουλο μπρεζέ είναι βελούδινο και πυκνό και το ριζότο με μελιτζάνα, καπνιστό μετσοβόνε και πέστο ρόκας σωστός συνδυασμός ελληνοϊταλικού συμβιβασμού. Και τα τρία είναι πιάτα του χριστουγεννιάτικου και πρωτοχρονιάτικου μενού αντίστοιχα, ενώ όλο τον Δεκέμβριο (εκτός από παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) θα δουλεύεται το εορταστικό μενού, όπου ξεχωρίζει το φιλέτο κόκορα με βούτυρο αρωματικών ψημένο σε κενό αέρος. Ισχύει επίσης και η προσφορά after concert με ριζότο ή μια πάστα με ένα ποτήρι κρασί στα 15 ευρώ/άτομο.

INFO
Fuga, Bασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τηλ. 210-7242979

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ