Σαλάτα με κουσκούς, κολοκυθάκια και φέτα

17.04.2015

Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά

Υλικά

-300 γρ. κουσκούς
-750 ml ζωμό λαχανικών
-3 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
-λάδι για το τηγάνισμα
-120 γρ. φέτα σε τρίμματα
-2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
-2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
-2 κουτ. σούπας λάδι
-αλάτι, πιπέρι
-1 - 1½ λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα) για το λαδολέμονο

Eκτέλεση

Βράζουμε στον ζωμό λαχανικών το κουσκούς για 5 λεπτά. Τηγανίζουμε στο λάδι τα κολοκυθάκια μέχρι να ροδίσουν και τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε καλά στη σαλατιέρα όλα τα υλικά και σερβίρουμε. Η σαλάτα αυτή τρώγεται ευχάριστα και κρύα.