Αβγοσαλάτα με τσιτσίραβλα

25.04.2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

  • 6 αβγά κόκκινα κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό βαζάκι τσιτσίραβλα (σε τοπικά προϊόντα)
  • 1 μικρό ματσάκι άνηθο
  • 3-4 σκόρδα φρέσκα
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση
Στραγγίζουμε τα τσιτσίραβλα (κορφές από τον θάμνο του σκίνου) και τα βάζουμε σε πιατέλα μαζί με τα αβγά. Aπό πάνω, ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τα σκορδάκια. Aλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λαδόξιδο.