Σαλάτα με μοσχαράκι και σπανάκι

02.05.2008
Γεμάτη βιταμίνες!

Τι έχουμε:

  • 4-5 κουταλιές Hellmanns Mediterranean Salad Dressing
  • 3-4 φιλετάκια μοσχαρίσια
  • 250 γραμ. φύλλα σπανάκι
  • 1/2 πιπεριά, κόκκινη
  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
  • στη μύτη από το κουταλάκι θυμάρι
  • στη μύτη από το κουταλάκι ρίγανη
  • 3 κουταλιές λάδι ελιάς

Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα φιλετάκια, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλείφουμε με το σκόρδο.

Τα πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και τα ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι , έως ότου ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Πλένουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα φιλετάκια, την πιπεριά, ψιλοκομμένη, περιχύνουμε με τη Hellmanns Mediterranean Salad Dressing και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα μυρωδικά της αρεσκείας μας.

το κατάλληλο κρασί Νεμέα Φρέσκια.