Τρικ & μυστικά για μουστάρδα & ξύδι

15.08.2011
Για να μην ξεραθούν οι σκελίδες σκόρδου, διατηρήστε τες βάζοντάς τες καθαρισμένες μέσα σε λάδι.

Για να μην ξεραθούν οι σκελίδες σκόρδου, διατηρήστε τες βάζοντάς τες καθαρισμένες μέσα σε λάδι.

Η μουστάρδα διατηρείται περισσότερο καιρό αν βάλετε στο βαζάκι της μια φέτα λεμονιού.

Για να μη μυρίζει το κοτόπουλο και το κουνέλι, πλύντε τα καλά με ξίδι προτού τα μαγειρέψετε.

Το τριμμένο τυρί θα είναι πάντα σαν φρεσκοτριμμένο εάν το διατηρείτε στο ψυγείο μέσα σε γυάλινο βάζο.