Τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

19.03.2009
Οι καταναλωτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τη διατροφή τους. Γι’ αυτό τον λόγο αναζητούν πλέον πληροφορίες στις συσκευασίες των προϊόντων αλλά και μέσα στα καταστήματα όπου προμηθεύονται τα γεύματά τους.

Οπως οι περισσότεροι έχουμε παρατηρήσει στις μέρες μας, οι συζήτηση γύρω από τη διατροφή και την παχυσαρκία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στους φιλικούς και επαγγελματικούς κύκλους. Τα everest, αντιλαμβανόμενα πλήρως τις νέες συνθήκες ζωής, πρωτοπορούν και εφαρμόζουν το σύστημα των ενδεικτικών ημερήσιων ποσοτήτων - GDAs (χρησιμοποιώντας ειδικά ταμπελάκια μέσα στα καταστήματά τους), βάσει των οποίων μπορείς κι εσύ να επιλέγεις σωστά τα γεύματά σου, υιοθετώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Γιατί όμως τα everest επέλεξαν να εφαρμόσουν το σύστημα GDAs στα προϊόντα τους; Ο λόγος είναι απλός: οι ετικέτες διαθρεπτικών πληροφοριών αποτελούν έναν αξιόπιστο τρόπο ενημέρωσης των καταναλωτών για κάθε τρόφιμο. Παράλληλα, το σύστημα GDAs (Ενδεικτικές Ημερήσιες Ποσότητες) είναι ένα φιλικό και εύχρηστο σύστημα, όπου με μια ματιά μπορεί ο καταναλωτής να δει το ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε θερμίδες σάκχαρα, λιπαρά, κορεσμένα και νάτριο που περιέχει η μερίδα που καταναλώνει, βάσει της ημερήσιας δίαιτας 2.000 θερμίδων που συνιστούν οι διατροφολόγοι για έναν μέσο ενήλικα με καθιστική ζωή. Ετσι, μπορείτε να προσέχετε ανά πάσα στιγμή τη διατροφή σας, ακόμη και όταν τρώτε κάτι εκτός σπιτιού. Για τα everest, στη σύγχρονη πραγματικότητα «Δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές» υπάρχουν μόνο «συνειδητοποιημένες επιλογές».

tip
Αναζητήστε εντός των καταστημάτων everest τα ειδικά διαμορφωμένα ταμπελάκια, αλλά και τα φυλλάδια που περιέχουν αναλυτικές πληροφορίες, τόσο για το κάθε συστατικό που μπορεί κανείς να προσθέσει στη σαλάτα ή το sandwich του, όσο και για κάθε έτοιμη πρόταση κρύου sandwich που προσφέρεται από τα everest.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.everest.com.gr