Επιλέγοντας χυμούς για μικρά και μεγάλα παιδιά!

03.04.2009
Οι χυμοί φρούτων θεωρούνται ως ένα από τα βασικά είδη στη διατροφή όχι μόνο των παιδιών μας αλλά και τη δική μας.

Οι χυμοί φρούτων θεωρούνται ως ένα από τα βασικά είδη στη διατροφή όχι μόνο των παιδιών μας αλλά και τη δική μας.

Εκτός από το ότι παρέχουν στον οργανισμό μας βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα, τροφοδοτούν το σώμα μας με άφθονο νερό κάτι που το βοηθά να αποτοξινωθεί.

Οι διατροφολόγοι συνιστούν να πίνουμε 2-3 χυμούς την ημέρα προκειμένου να παρέχουμε στον οργανισμό μας την ενέργεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Πρέπει, λοιπόν, να μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τους χυμούς και να τους επιλέγουν κάθε φορά που χρειάζονται κάτι δροσιστικό στο σπίτι ή στο σχολείο.

Χυμός καρότο
Χυμός καρότου, χυμός λεμονιού. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Χυμός μήλου
Αγνός στυμμένος χυμός μήλου. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Χυμός κόκκινου σταφυλιού
Αγνός στυμμένος χυμός κόκκινου σταφυλιού. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Χυμός πορτοκάλι
Αγνός στυμμένος χυμός πορτοκαλιού. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Χυμός κόκκινου γρεϊπ φρουτ
Αγνός στυμμένος χυμός κόκκινου γρεϊπ φρούτ . Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένο χυμό. Προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Green Farm
Τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων GREEN FARM έκαναν φιλοσοφία την αναζήτηση για ό,τι καλύτερο έχει η φύση να μας προσφέρει. Η GREEN FARM, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση διατροφής με περισσότερα από 3.000 πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και κτηνοτροφίας, ανώτερης ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις γκάμες ενός νοικοκυριού και γενικώς όλα τα είδη της βασικής διατροφής μιάς οικογένειας. Με ένα τηλεφώνημα, στο πιο κοντινό κατάστημα της περιοχής σας, γίνεται παράδοση στον χώρο σας! Κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας 2105551401, ιστοσελίδα www.greenfarm.gr

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής αποτελούν την καλύτερη πρόταση για την παιδική διατροφή. Οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, διατηρούνται ανέπαφα, μεταβολίζονται και απορροφώνται καλύτερα από τον οργανισμό, χτίζοντας τα θεμέλια για τη γερή ανάπτυξη των παιδιών.

Welchs
Η εταιρεία FAVFOODS είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της φίρμας welchs για Ελλάδα και Κύπρο. Η πολυεθνική εταιρεία Welchs που αναπτύσσεται σε εξήντα χώρες το 1869 ξεκίνησε πρώτη σε όλο τον κόσμο τη βιομηχανία του χυμού. Τα προϊόντα Welchs είναι άριστης ποιότητας, έχοντας περάσει τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Η Welchs φημίζεται επίσης για τα εκλεκτά προϊόντα από σταφύλι ιδιαίτερα για τις ποικιλίες concord και Niagara που τυχαίνουν της έγκρισης παγκόσμιων οργανισμών υγείας όπως το American Heart Association και το United Kingdom Heart Foundation. Οι συσκευασίες μας είναι πρωτοποριακές, προπαντός οι squeezable μαρμελάδες πού είναι μοναδικές στο είδος τους καθώς και τα εκλεκτά φρέσκα σταφύλια (Tomsons seedless) που είναι ξακουστά σε όλο τον κόσμο. Η επιμονή, η ποιότητα και η αξιοπιστία πάνε χέρι χέρι με το όνομα Welchs και το αποτέλεσμα σημαίνει απόλαυση.